Bestil

Magisk sommer i Marokko

Marokko | Vandreferie med lokal guide | Vanskelighetsgrad 4-5

De majestetiske Atlasfjellene danner rammen for dette vandreventyret i Marokko, hvor du kan se frem til å oppleve den fascinerende berberkulturen, vakker natur og autentiske landsbyer.

In stock
Travel Code
VAI-085
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkUtforsk fargerike Marrakesh iført et par tursko
blue encircled checkBestig Nord-Afrikas høyeste fjell, Toubkal
blue encircled checkOpplev autentiske marokkanske landsbyer og fantastisk natur
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Nord-Afrikas høyeste fjell, Mount Toubkal med sin sølvblanke snø, er det sentrale elementet i denne fantastiske vandreferien i Marokko, som starter i metropolen Marrakech. Du kan se frem til å oppleve uforlignelig natur, autentiske marokkanske landsbyer og den fascinerende berberkulturen når du camper under åpen himmel i fantastiske omgivelser, omgitt av Atlasfjellene. Dette fantastiske vandreeventyret vil overgå din villeste fantasi og få deg til å tenke tilbake på historiene om 1001 natts eventyr. Få deg tursko og se frem til å utforske drømmen om Arabia i Marokko.
Du kan også oppleve Marokko i vintermånedene: Vintervandring i Marokko

Kart

down v arrow

*Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presis informasjon

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Marrakech:
Du vil bli hentet på flyplassen i Marrakech og fraktet til riaden din, en tradisjonell marokkansk overnatting, hvor du vil tilbringe natten.
Måltider inkludert: middag

Dag 2. Vandring fra Imlil til Tacheddirt:
Vandring: ca 4 timer
Etter frokost forlater du Marrakech og blir kjørt til landsbyen Imlil i Atlasfjellene (1740 m) via Asni. Imlil er et veldig populært utgangspunkt for vandrere fra hele verden. I Imlil møter du muldyrteamet ditt, som vil følge deg gjennom hele reisen, og når alt utstyret er lastet, begynner du å gå langs dalen til Tacheddirt, som er ca. 8 km fra Imlil. Når stien begynner å stige, klatrer du opp til passet ved Tizi 'n Tamatert (2279 moh). Du går så ned til den vakre landsbyen Ouaneskra (2200) og fortsetter ca. en halvtime til du kommer til dagens siste stasjon, Tacheddirt. Her slår du leir ved elva.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag

Dag 3. Vandring fra Tacheddirt til Azib Likemt:
Vandring: ca. 5 timer
Tidlig neste morgen legger du ut på en lang, sakte oppstigning til passet ved Tizi Likemt (3555m). På toppen kan du glede deg til å nyte en fantastisk utsikt over Toubkal-massivet, som ser ut som noe tatt ut av en bildebok. Deretter går du ned til landsbyen Azib Likemt (2200 m), hvor du slår leir for natten.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag

Dag 4. Vandring fra Azib Likemt til Amsouzert:
Vandring: ca. 6 timer
Dagen byr på en lang, men lett vandredag, hvor du passerer mange forskjellige og vakre landskap som kjennetegner Marokko. Når du kommer til Tizi 'n Ououraine (3120 moh) vil du igjen få muligheten til å nyte den vakre utsikten over Toubkal-massivet, inkludert toppen, østveggen og Ifni-kuppelen (3876 moh). Stien tar deg deretter videre mot Amsouzert (1700 m), en autentisk marokkansk landsby som er et populært sted for vandrere. Her overnatter du i en lokal gite, et tradisjonelt overnattingssted.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag.

Dag 5. Fottur fra Amsouzert til Lake Ifni:
Vandring: ca. 4 timer
Vest for Amsouzert ligger flere små landsbyer som du har gleden av å utforske i dag mens du vandrer mot innsjøen Ifni, den eneste innsjøen i massivet. Det er definitivt et minneverdig syn, for innsjøen er omgitt av fantastiske steinete fjell og gigantiske steinhauger, og i tillegg er den også uvanlig dyp. Du ankommer innsjøen rundt lunsjtid og her tilbringer du ettermiddagen med å slappe av ved kysten. Du slår leir ved sjøen.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag

Dag 6. Fottur fra Lake Ifni til Nelther Refuge:
Vandring: ca. 6 timer
Etter noen spennende og utfordrende dager med vandreturer, er du nå klar til å takle den vanskeligste dagen i ditt tureventyr. I dag vandrer du langs en bratt sti som tar deg opp en tilsynelatende endeløs grusbakke. Til slutt kommer du til passet ved Tizi n'Ouanoums (3664 moh), en smal avsats mellom to fjellsjakter. Herfra er det en lang sikksakk nedstigning til Nelther Refuge (3200 m), hvor du overnatter i telt.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag

Dag 7. Vandring fra Nelter Refuge til Marrakech:
Vandring: ca. 9 timer
Din neste vandretur starter før daggry, og følger en kjent rute til Toubkal-toppen (4167m). Hvis forholdene er gode tar det maks 2-3 timer å nå toppen, hvorfra du har gleden av å nyte den vakreste utsikten over hele Atlas-området samt Marrakech-slettene. Du vil deretter gå tilbake til basen og gå ned til de to landsbyene Sidi Chamharouch og Aremd, før du følger Mizane-elven langs en godt vegetert sti til Imlil. Herfra blir du kjørt tilbake til Marrakech, hvor du skal overnatte i en riad.
Måltider inkludert: frokost, lunsj og middag

Dag 8. Hjemreise:
Du blir fraktet til flyplassen i Marrakech, hvor du reiser hjem.

Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

 

Vanskelighetsgrad 3-4

down v arrow

Vandringene er mer krevende med brattere passasjer, men kan klares med rimelig god kondisjon. Underlaget kan være ujevn og steinete. På denne turen blir du ledsaget av en lokal guide/kokk/muldyrsjåfør som tar seg av veibeskrivelse, kommunikasjon med overnatting, bagasjetransport og matlaging.

Innkvartering

down v arrow

Under reisen i Marokko vil du bli innkvartert i telt og i tradisjonelle marokkanske overnattingssteder.

I Marrakech vil du bli innkvartert i en riad, som er navnet på tradisjonelle marokkanske hus. For eksempel riad bahia eller lignende. Her vil du bli innkvartert i dobbeltrom med bad og toalett. Reiser du alene vil du bli innkvartert i enkeltrom.

I sommersesongen overnatter du utelukkende i telt på hele vandreturen i Atlasfjellene. Derfor anbefales det også å ta med lakenpose eller sovepose til turen. På grunn av det deilige klimaet i sommerperioden, er overnatting i telt den perfekte muligheten til å suge til seg all sjarmen til vandreturen.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Det er gode flyforbindelser til Marrakech hele året. På flyplassen i Marrakech blir du hentet av en sjåfør, og etter turen blir du også kjørt tilbake til flyplassen.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du bekrefter reisen med oss ​​før du planlegger fly/tog/buss til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelige med å arrangere flyreiser. Kontakt oss for mer informasjon

Vær og klima

down v arrow

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 12491,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 7337,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Alle dager i sesongen

Prisen inkluderer:

 • Lokal fjellguide, muldyrførere og kokk
 • Alle måltider: frokost, lunsj og middag (unntatt i Marrakech)
 • 2x netter i Marrakech
 • 5x netter i telt/tradisjonell overnatting
 • All rutetransport

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport fra/til Norge
 • Reiseforsikring
 • Sovepose
 • Spaserstokker
 • Ikke planlagte måltider
 • Tips
 • Drikke og måltider som ikke er inkludert i programmet

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Toubkal guide, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Toubkal Guide. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden