DE SOM SKAPER DIN REISE
 

VÅRE ANSATTE

 
Ruby Travels kunnskapsrike medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg med å lage akkurat den reisen du er ute etter. Vi har vært på mange av turene vi tilbyr, så vi kan guide gjestene våre best mulig hjemmefra. Her finner du en introduksjon av våre ansatte og hva de jobber med.

  

Mads

Mads
Direktør for Sunway Group

Jeg er direktør for Sunway Group, som blant annet eier Ruby Travel, så jeg sitter med ledelse og utvikling av Ruby Rejser. Utover dette er jeg også vaktmester på kontoret – og enkelte ganger IT-ansvarlig.

I 2016 syklet jeg La Marmotte, dette var en stor opplevelse! Før løpet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Utover La Marmotte har jeg vært på Korsika med Rubys eget fly, og det blir ikke siste gang. Jeg ser også særlig frem til å komme meg på skiferie med Ruby Travel. Å stå på ski er en av mine virkelig store lidenskaper, noe som også avspeiler seg i at jeg er medstifter av Skiinstruktør.dk, som er en inngang for jobb som skiinstruktør og for skiskoler over hele verden.

Jeg trives virkelig godt med aktive ferier, så seilas og sykling er noe av det jeg tidligere har brukt mye tid på. Med to små, aktive jenter ser tiden litt annerledes ut, men jeg gleder meg til å kunne dele disse reiseopplevelsene med dem og resten av familien i fremtiden.

 

Rønnaug

Rønnaug
Sykkelferier, skiferier og Hurtigruten

Hos Ruby Travel er jeg Sales- and Production-manager og sitter med alle våre sykkelferier i Danmark hvor vi har flotte ruter i hele landet. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både norske og danske samarbeidspartnere og internasjonale agentkunder.

I tillegg er jeg General Manager på reisene våre med Hurtigruten, som gjennomføres i samarbeid med søsterselskapet vårt Travelnorth. Med mine norske røtter har jeg vokst opp i nærheten av havnene Hurtigruten legger til ved.

Jeg elsker også å komme på skiferie og Geilo er helt klart en favoritt her. Geilo er et fantastisk sted for nybegynnere og erfarne, og er perfekt hvis man reiser flere sammen.

Kamilla

Kamilla

Salg og Magic Tours

Til hverdag bruker jeg en del tid på Magic Tours, hvor turen går til Disneyland og tiden står stille imens magien utfolder seg i selskap med dine favorittfigurer fra Disney. I tillegg står jeg også til rådighet til å hjelpe med vandreferier, ski og sykkelferier i Europa.

Jeg er selv ekstremt reiseglad og elsker å utforske landegrenser. Med mange kryss på kartet har jeg allerede opplevd en hel del og synes at våre individuelle vandreferier og kulturreiser er noen kule konsepter og dermed en fantastisk måte å oppleve verden på, uansett hva destinasjonen er.

Nirina

Nirina
Salg og kundeservice

Til daglig sitter jeg i salgsavdelingen, hvor jeg kan hjelpe deg med å finne din neste aktive ferie som passer til dine ønsker og behov. I tillegg til å veilede deg i våre vandreferier, sykkelferier og sykkelcruise-ferier, beskjeftiger jeg med også med Hurtigruten-reiser til våre danske kunder.

Jeg er selv veldig glad i å reise, og særlig reisereventyr som inneholder spennende mennskemøter, kulturopplevelser og god mat.

Uansett hva dine reisedrømmer er, ser jeg frem til å hjelpe deg med å gjøre de til virkelighet.

Maria

Maria
Norsk oversettelse

Mitt ansvarsområde er hovedsakelig oversettelse til norsk. Jeg arbeider med oversettelse av alt fra hjemmesideinnhold og nyhetsbrev, til SoMe-innlegg og reiseinformasjon. I tillegg jobber jeg med oppdatering og vedlikehold av våre norske sosiale medier og hjemmesider.

Jeg trives best med aktive ferier, der jeg kan oppleve spennende natur samtidig som kroppen er i bevegelse. Toppturer opp og ned langs Sunnmørsalpenes storslåtte fjell, utforskende vandretur i et aktivt vulkanområde på Island, og pilgrimsvandring langs den portugisiske kyst – står seg som noen av mine beste reiseopplevelser.

Julie

Julie
Marketing Planner

Som Marketing Planner i Sunway Group er det jeg som har den større oversikten over alt av markedsføringsaktivitet for butikkene våre – særlig for Ruby Travel, Magic Tours og Marathon. Til daglig jobber jeg med planlegging og koordinering av online markedsføring som inkluderer SEO, markedsføring på e-post og SoMe, samt å utarbeide overordnede strategier for de ulike aktivitetene.

Jeg er spesielt glad i å reise til spansktalende land, både for å få de spennende kulturelle opplevelsene, nyte den vakre naturen og for å få pratet litt med lokalbefolkningen. En av mine favorittdestinasjoner er Barcelona, hvor jeg også har bodd i forbindelse med studiene mine. Når jeg reiser, liker jeg å utforske og oppleve noe nytt. Jeg er også litt av en kameranerd, så du finner meg ofte med kameraet i hånden mens jeg jakter på gode bilder. I tillegg er jeg en stor entusiast for god mat og vin, og jeg bruker gjerne tid på å finne de perfekte spisestedene.

Ronni

Ronni
Produksjonsansvarlig

Jeg er Product Development Manager for Ruby Travel, og har derfor en fot innenfor alt fra produksjon av reiser til planlegging og markedsføring av de forskjellige produkter. Både aktive ferier, kulturreiser og ekspedisjonsreiser kan selges på individuelt plan og gruppeplan, og det er derfor mulig å finne noe for de fleste i Ruby Travels sortiment.

Jeg har arbeidet spesielt mye med reiser til Svalbard og reiser med Hurtigruten langs Norges kyst. En reise til Svalbard er noe helt spesielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Denne øygruppa er spennende året rundt, og byr på varmende midnattssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskapet er fantastisk og kan oppleves enten gjennom et opphold på fastlandet eller fra havet, ombord på et av Hurtigrutens ekspedisjonsskip.