DE SOM SKAPER DIN REISE
 

VÅRE ANSATTE

 
Ruby Travels kunnskapsrike medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg med å lage akkurat den reisen du er ute etter. Vi har vært på mange av turene vi tilbyr, så vi kan guide gjestene våre best mulig hjemmefra. Her finner du en introduksjon av våre ansatte og hva de jobber med.

  

Inger

Inger-Louise
Salg og avvikling av aktive ferier

Jeg er reiseagent og avvikler våre aktive ferier – spesielt sykkelcruise. Vi har sykkelcruise til et hav av vakre destinasjoner i Europa og jeg er veldig opptatt av at mine gjester får den beste opplevelsen.

Jeg elsker å få en hyggelig prat over telefonen eller epost og jeg brenner for den personlige relasjonen. Jeg gir derfor med glede en kopp kaffe på kontoret vårt til en prat om våre sykkelcruise.

Jeg elsker naturligvis å reise. Jeg har vært på sykkelcruise i Kroatia og Italia, men har også sett nordlyset i Norge og badet i det iskalde Barentshavet. Verden er forunderlig, og jeg gleder meg alltid til det neste eventyret.

 

Rønnaug

Rønnaug
Sykkelferier, skiferier og Hurtigruten

Hos Ruby Travel er jeg Sales- and Production-manager og sitter med alle våre sykkelferier i Danmark hvor vi har flotte ruter i hele landet. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både norske og danske samarbeidspartnere og internasjonale agentkunder.

I tillegg er jeg General Manager på reisene våre med Hurtigruten, som gjennomføres i samarbeid med søsterselskapet vårt Travelnorth. Med mine norske røtter har jeg vokst opp i nærheten av havnene Hurtigruten legger til ved.

Jeg elsker også å komme på skiferie og Geilo er helt klart en favoritt her. Geilo er et fantastisk sted for nybegynnere og erfarne, og er perfekt hvis man reiser flere sammen.

 

Kamilla

Kamilla

Salg og Magic Tours

Til hverdag bruker jeg en del tid på Magic Tours, hvor turen går til Disneyland og tiden står stille imens magien utfolder seg i selskap med dine favorittfigurer fra Disney. I tillegg står jeg også til rådighet til å hjelpe med vandreferier, ski og sykkelferier i Europa.

Jeg er selv ekstremt reiseglad og elsker å utforske landegrenser. Med mange kryss på kartet har jeg allerede opplevd en hel del og synes at våre individuelle vandreferier og kulturreiser er noen kule konsepter og dermed en fantastisk måte å oppleve verden på, uansett hva destinasjonen er.

Sarah

Sarah
Salg og avvikling av aktive ferier

Jeg kan hjelpe deg med å finne den aktive ferien som passer til deg – uansett om vi snakker sykkelferie, vandreferie eller sykkelcruise. Jeg kan veilede deg i valg av destinasjon, innkvartering og avreisetidspunkt og jeg avvikler spesielt de individuelle reisene. Jeg er også utrolig glad i kulturelle rundreiser, og Vietnam har uten tvil vunnet hjertet mitt.

Jeg elsker å reise, hvilket er tydelig når man kikker på reise-CVen min. Jeg har bl.a. bodd med lokale på Zanzibar, vandret til Mount Everest Basecamp, reist rundt i Indonesia og besøkt fjerne steder på Bali.

Emily

Emily
Salg og avvikling av aktive ferier

Til daglig driver jeg med salg og avvikling av våre aktive ferier innen vandring, sykkel og sykkelcruise. For meg er det viktig å få en god relasjon i form av en samtale om reisemål, avreisetidspunkt og andre spørsmål man måtte ha. I tillegg sitter jeg også i vårt søsterselskap Seatravel og Magic Tours, hvor jeg kan hjelpe til med seilferier og Disneyland Paris.

Reisehjertet mitt brenner for kultur, god mat og spennende opplevelser. Jeg har vandret i Atlasfjellene, en av mine favorittdestinasjoner, meldt meg frivillig i Costa Ricas regnskog, bodd i Australia og vært på flere europeiske kulturreiser til Paris, Dublin, Wien og Malaga.