Loading...

Sykkelcruise i Tyskland

Vannveier og elvebåter

Nyt bergtagende utsikter både på båten, hvor du kommer til å oppleve den tyske naturen i ro og mak, og på sykkelen hvor du kommer helt nærme de fantastiske severdighetene.

Opplev Tyskland i et behagelig tempo

Tyskland er et stort land med utallige elver og kanaler. Dette gjør det store landet til en opplagt destinasjon til et sykkelcruise. I tillegg er det tyske velsignet med en natur som er helt fantastisk å ferdes på sykkel grunnet de overkommelige vanskelighetsgradene som man kan finne på sykkeletappene langs elva. Du kommer derfor til å oppleve at det fortsatt vil være energi og tid til å absorbere alt du passerer på veien, selv om du sitter på sykkelen hver dag. Hvis du skulle trenge en pause når du ferdes på ruten, er det opplagt å svinge forbi en lokal kro og prøve ølen som Tyskland er ganske kjent for. Hvis beina er slitne, kan du også nyte en avslappende dag på dekket. Det er masse å velge mellom, så hvis du ikke allerede har en tysk favoritt, kommer du med garanti til å få en.

Vis mer
Vis som Grid List

7 Items

per side
Sykkelcruise i Tyskland fra Saarburg til Koblenz

Opplev den praktfulle Moseldalen om bord på hotell-elvebåten MS Patria. Frisk luft, lett sykling, grønnkledde, steile vinfjell og herlig stemning om bord. Turen starter i Saarburg og slutter i Koblenz.

 • 7 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 6521,- NOK
Sykkelcruise Passau – Bratislava – Budapest – Wien – Passau

Denne fantastiske turen gjennom fire land, Tyskland, Østerrike, Slovakia og Ungarn, seiles av den 4-stjerners båten MS Carissima, den mest luksuriøse båten vi tilbyr.  

 • 29 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 8086,- NOK
Sykkelcruise i Tyskland med MS Patria

Rhinen med den berømte Loreleyklippen og vinbyene Rüdesheim, Heidelberg og Nierstein. Traktorkjørsel i vinfjellene med vinsmaking som en ekstra opplevelse.

 • 4 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 8086,- NOK
Sykkelcruise i Tyskland og Nederland med MS Olympia

Nyt en herlig og opplevelsesrik sykkelferie med båten MS Olympia som ditt flytende hotell. Underveis kommer du gjennom den vakre naturen i Tyskland og Nederland, og opplever UNESCO verdenskulturarv.

 • 3 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 9522,- NOK
Sykkelcruise fra Mainz til Köln eller Köln til Mainz

Nyt Rhinens herlige vinbyer fra enten Köln eller Mainz, og kjør gjennom den vakre UNESCO-fredede Rhinen-dalen som snor seg gjennom gamle byer med flotte bindingsverkshus.

 • 4 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 9391,- NOK
Sykkelcruise med MS Olympia

MS Olympia seiler på Rhinen gjennom både den franske og tyske delen av Alsace. Strasbourg-Mainz og Mainz-Strasbourg.

 • 4 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 9522,- NOK
Sykkelcruise i Tyskland fra Koblenz til Saarburg

Opplev den praktfulle Moseldalen om bord på hotell-elvebåten MS Patria. Frisk luft, lett sykling, grønnkledde, steile vinfjell og herlig stemning om bord. Turen starter i Koblenz og slutter i Saarburg.

 • 11 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 4955,- NOK

Sykkelcruise Tyskland Sykkelferie Tyskland Elv Tyskland

4 grunner til å dra på sykkelcruise i Tyskland:

 1. Naturen er storslått og utrolig vakker i Tyskland. Naturen skjønnhet kommer til uttrykk ved de mange fossefallene, elvene og frodige skogene som du kommer til å være helt i nærheten av på et sykkelcruise i Tyskland.
 2. Kulturen er unik og mangfoldig med et stort folkeferd. Du kommer til å oppleve den gjestfrie følelsen som finnes i Tyskland, hvilket gir en helt spesiell og avslappet stemning.
 3. Du kan utforske den tyske historien med de mange fascinerende minnesmerkene som er rundt omkring i landet. Tyskland absolutt et land rikt på historie.
 4. Du kan prøve kulinariske opplevelser og tysk øl som er kjent over hele verden. Uansett om du er på utkikk etter nye kulinariske opplevelser eller gjenforeninger med gamle kjenninger, kan du med garanti finne det og mye mer på et sykkelcruise i Tyskland.
Sykkelcruise Tyskland Kulinariske opplevelser Sykkelferie i Tyskland

På et sykkelcruise i Tyskland kan du forvente varierende opplevelser. Hvis du for eksempel drar på en tur langs Mosel-elva, på Rhinen og Neckar-elva eller til Alsace, kan du forvente å se steile, grønnkledde vinfjell så langt øyet rekker. Du kan til og med være så heldig å bli med på en lokal vinsmaking, hvor du kan smake områdenes spesialiteter akkurat der de har blitt produsert. Det er en helt unik opplevelse. Du kan også sykle gjennom småbyer hvor velbevarte gamle tyske bindingsverkshus fortsatt står og utdeler av sjarmen sin.

Hvis du allerede har prøvd et sykkelcruise i Tyskland, eller ønsker å utforske en annen destinasjon, kan du for eksempel ta en kikk på de forskjellige sykkelcruisene i Østerrike, Frankrike, Italia eller Nederland. Du kan også utforski hele utvalget vårt av sykkelcruise.

Hvis du skulle være mer interessert i sykkelferier, hvor du ikke er om bord på en båt, men derimot reiser fra hotell til hotell, kan du sjekke ut hvilke sykkelferier vi tilbyr i Tyskland. Du kan også ta en kikke på hvilke sykkelreiser vi tilbyr til andre vidunderlige sykkelferie-destinasjoner.