Sykkelferie i Kroatia

ASURBLÅTT HAV OG SJARMERENDE LANDSBYER

Ruby Travel tilbyr fantastiske sykkelferier i Kroatia. Opplev bl.a. frodige skoger og vakre kyststrekninger, som sikrer pittoreske utsikter.

Sykkelferie fra hotell til hotell

På turen vår rundt den hjerteformede halvøya Istria på sykkel får du er herlig kombinasjon av bade- og sykkelferie. Du sykler langs Istrias vakre klippekyst med utsikt til det krystallklare havet som skvulpende ligger og venter på at du trenger nedkjøling. I løpet av turen beveger du deg rett over halvøya gjennom daler med elver, forbi bølgende. Grønne vinmarker, gamle festninger, sølvfargede olivenlunder og hyggelige småbyer. Du kommer bl.a. forbi Rovinj som har en herlig blanding av gammelt og nytt, og Pula, som er godt kjent for sine nærliggende, lekre strender. Hver dag kommer du frem til et fint 3-stjerners hotell.

Du kan også velge å hoppe på setet på en sykkelferie som kombinerer tre interessante og veldig forskjellige land, nemlig Italia, Slovenia og Kroatia. Her starter du i romantiske Venezia som er bygget opp av øyer og kanaler og er dekorert med over 400 broer. Du begir deg deretter mot øst til Slovenia, hvor både landskapet og befolkningen skifter karakter. Sist på reisen krysser til grensen til Kroatia, hvor du sykler til byen Buje, som ligger vakkert plassert på en bakketopp, før du beveger deg ut mot den flotte kysten. Her ligger sjarmerende Novigrad med gode bademuligheter og fristende restauranter. En herlig sykkeluke ender i Porec, som er Kroatias største turistby med snirklende gater og et hav av kaféer, gallerier og butikker. I løpet av turen kan du velge mellom 2-4 stjerners hoteller.

Under kan du lese mer om sykkelreisene våre til Kroatia.

Vis mer
per side

2 Items

Kroatia | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 3-4

Opplev vakker natur, sjarmerende kultur og et fantastisk kjøkken på et spennende sykkeleventyr gjennom fasinerende landskap. 


  • Individuell avreisedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 Netter
Forespørsel
Kroatia, Slovenia & Italia | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 2-3

Bli med på en fantastisk sykkelferie som tar deg gjennom hele 3 land! På én og samme sykkelferie opplever du Italias uimotståelige sjarm, Slovenias rå landskaper og Kroatias ville kyster. 


  • Individuell avreisedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 Netter
Forespørsel

Buje Cykler ved kysten Kroatien

Derfor skal du dra på sykkelreise til Kroatia

Mange nordmenn har allerede fått øynene opp for Kroatia, som er et utrolig fint ferieland. Landet blir ofte forbundet med en badeferie – og det med god grunn. Adriaterhavets vann er helt klart og dermed f.eks. bading, snorkling og dykking. For deg som ønsker å holde deg på land, har Kroatia masse annet å by på. Du kan vandre og klatre, og ikke minst, sykle. På en sykkeltur i Kroatia har du mulighet for å oppleve flere deler av landet uten å sitte i en bil, buss eller tog. Du er dermed helt nærme naturen og kan nyte den i ditt eget tempo. En sykkelferie betyr ultimativ frihet.

Kroatia er dessuten en litt nyere sykkeldestinasjon, derfor er sykling i ladet lik med å trille rundt i et nytt og spennende terreng, hvor veiene er gode og bilistene er behagelige.

Sykkelreisene i Kroatia varierer i vanskelighetsgrad. Du kan lese mer om disse inne på de enkelte reisene.

 

Uansett hvilken tur du velger, ønsker vi deg en utrolig god ferie i herlige Kroatia.