Sykkelferie i Nederland

ENKELT OG AVVEKSLENDE

Nederland er synonym med gamle vindmøller, fargerike tresko, smakfull ost og velduftende enger fulle av tulipaner.

Nederland: Syklistenes land

Vil du oppleve syklistenes paradis? Så bli med til Nederland hvor landet og sykling går hånd i hånd. En sykkelferie her kommer du absolutt ikke til å angre på - det kan vi love deg. Nederland er en sykkeldestinasjon som viser seg fra sin beste side når du sitter på sykkelen og glir forbi de mange kanalene, landskapet, følger kysten eller kjører gjennom sjarmerende småbyer og livlige storbyer. I Nederland blir du møtt av et kjempestort nett av sykkelstier, skiltede sykkelruter bortover bilfrie stier og fredsommelige landeveier som innbyr til herlige og behagelige turer på to hjul. Du kan også se frem til å komme helt nærme den nederlandske naturen – Nederland er nemlig kjent for sine bergtagende, fargerike tulipanenger, vindmøller og grønne enger som danner en fantastisk kulisse rundt deg når du sykler rundt på denne inntrykksfulle sykkelferien.

Vi har sykkelferier i hele Europa, så kommer helt sikkert til å finne akkurat den ferien som passer til deg. Se det store utvalget vårt av sykkelferier i 14 forskjellige land, som sikrer nettopp den kombinasjonen av kilometer, kultur, natur og fellesskap som du søker etter.

Vis mer
per side

3 Items

Nederland | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 1

Dra på en fenomenal sykkelferie til Nederland, hvor du kan se frem til å oppleve eventyrlig natur og karakteristiske nederlandske landsbyer med vindmøller og fargerike tulipaner.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 Netter
Forespørsel
Nederland | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 1-2

Vil du oppleve syklistenes paradis? Så kom til fortryllende Nederland, hvor naturskjønne landskap, fascinerende historie og rik kultur kombineres på den fineste måten.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel
Holland | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 1

Strender, vindmøller, tulipaner og Amsterdam. En fantastisk sykkelferie i lett terreng, med enkelte dagsetapper på godt 60 km.


 • Individuell avreisedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel

Man er ikke i tvil om at Nederland er en sykkeldestinasjon når man er i landet, og Nederland har noen av de beste sykkelstiene i Europa, noe som kun gjør sykkeleventyret ditt enda tryggere og mer innbydende. Nederlands varierende sceneri gjør at ingen dager er helt like. Du kan både få gøye og spennende dager, samt dager hvor du skrur helt ned for tempoet og slapper av på sykkelen, mens du nyter møtet med landets vakre natur. Det flate landskapet sørger for at det ikke er spesielt mange utfordrende bakker, så sykkelferien kan klares av så å si alle, hvilket gjør en sykkelferie i Nederland både barnevennlig og seniorvennlig. Med andre ord venter du deg en inkluderende og uforglemmelig sykkelopplevelse i Nederland.

Cykler i Amsterdam Cykling langs floder og kanaler i Holland Tulipanmark i Holland

Fast land og gyngende grunn

 1. Den gamle badebyen Scheveningen
 2. Ostebyen Gouda
 3. Verdens største blomsterpark Keukenhof
 4. Havnebyen Amsterdam
Cyklist ved båden Keukenhof Cykelkrydstogt i skønne Holland

Så pakk kofferten og besøk sykkelnasjonen Nederland på en klassisk sykkelferie, hvor du sykler fra hotell til hotell mens bagasjen din blir transportert på en bekvemmelig måte. Uansett hvilket valg du tar, kan du være sikker på at du kommer hjem med en fantastisk ferie friskt i minne. Under de enkelte avreisene finner du praktisk informasjon angående reisen, bl.a. vanskelighetsgrader, dagsprogram og mye mer.