Sykkelferie i Frankrike

ET VARIERT SYKELLAND

Fjell, elver, vinmarker og vakre byer. Fransk sjarm

Frankrike er et stort og vakkert land å sykle i.

I Frankrike møter du den søreuropeiske hjerteligheten – og franskmenn lar seg fortsatt imponere av skandinaviske feriesyklister. De fleste franskmenn har et forhold til sykling, selv om det er de færreste som bruker den i ferien. Det fører til både respekt og forståelse for sykkelturister, og stort sett vises det hensyn. Frankrike er et stort land og hver region har sitt særpreg. Det finnes fjellrike områder med dype daler, og det finnes lett kuperte områder med kanaler og småveier langs vin- og solsikkemarker.

Frankrike er de små veiers land og du har dem nesten for deg selv, så lenge du holder deg borte fra hovedveiene. Maten er deilig og vinen er en selvfølge.

Hvis du reiser i juli og august, er det naturligvis varmt på de sydligste rutene. Vår erfaring er imidlertid at de færreste har problemer med varmen på sykkelferien. Hvis man holder et fornuftig tempo, har hatt på hodet og vann nok i flasken, vil man oppleve at ”fartsvinden” gir passende avkjøling i de varmeste timene. Og så kan man jo velge å følge søreuropeernes eksempel og ta siesta hvis det blir for varmt.

Vis som Grid List

2 Items

per side
Sykkelferie på egen hånd i Frankrike

Rhinsletten og Route de Vin langs Vogesene. Lett sykkelferie der alle kan være med og der sansene utfordres hele tiden. 

  • Individuell avreisedag
  • 5 Netter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kjør selv
Fra NOK 6426,-
Frankrike - Sykkelferie på egenhånd

En lett sykkeltur gjennom mange av Frankrikes største vinmarker, med noen mer kuperte sykkelruter i ren idyll og vakker natur på Girondeelvens østbredde.


  • Individuell avreisedag
  • 7 Netter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kjør selv
Fra NOK 11687,-