Sykkelcruise i Østerrike

Dra på oppdagelse mellom Østerrikes høye fjell og frodige elver

Opplev vakre landskaper, unik arkitektur, lekker gastronomi og et vell av kulturarv på et av våre populære sykkelcruise til Østerrike. Hvis du er til enestående natur og gode sykkelstier, er dette det perfekte matchet til deg.

Flate strekninger i herlige omgivelser

Østerrike er en av våre mest populære sykkelcruise-destinasjoner, og det blir fort utsolgt i høysesongen. Østerrike tilbyr vakre attraksjoner, unik kultur og en sjarm som kan overraske de mest krevende beundrere i Europa. Forestill deg å utforske Donau-elvas grønne daler på sykkel, stoppe ved berømte vingårder, beundre den middelalderlige arkitekturen og avdekke århundregammel kulturarv. Gjør drømmen til virkelighet ved å hoppe om bord på et herlig elvecruise og sett seil mot et fantastisk eventyr som kombinerer avslappede sykkelturer i det beundringsverdige landskapet og alle hjemmets bekvemmeligheter om bord på det flytende hotellet ditt.

Et sykkelcruise i Østerrike er din billett til attraksjonene i Europas mest karismatiske hovedsteder: De barokke og keiserlige palassene i Wien, Budapests bakketopp-bastioner og ikoniske broer samt den pulserende kulturen i Beograd – og kalt den "Hvite byen". Ikke desto mindre kommer du også til å oppleve skjulte perler mens du sykler langs elva som passerer gjennom sjarmerende landsbyer, regioner og kulinariske tradisjoner. Den karismatiske Donau-elva er forankret i historie og bergtagende natur i land som Tyskland, Bratislava, Budapest, Wien, Kroatia, Wien, Kroatia Serbia, Ungarn og selvfølgelig Østerrike, så opplevelsene står i kø på veien.

Våre sykkel- og elvebåtsferier kombinerer to av de vakreste typene av ferie: sykkelturer og cruise. Skipet fungerer som et flytende hotell, hvor du om morgenen nyter en lekker frokost om bord og sammensetter en matpakke. Etterpå kan du sykle gjennom vakre steder og landskaper til den neste destinasjonen for dagen. I mellomtiden følger skipet deg, så det venter på deg når du ankommer til destinasjonen om ettermiddagen. Her er det ingen grunn til å pakke kofferten.
Om kvelden kan du nyte en god meny og la dagen komme til en ende – enten i sosialt samvær med resten av gjestene eller avslappende i ditt eget selskap.

Vis mer
per side

5 Items

Besøk Østerrike, Slovakia, Ungarn, Kroatia og Serbia | Vanskelighetsgrad 1-2

En forrykende ferie-cocktail med seilas om bord på MS Swiss Crown. Du sykler gjennom 5 land og 4 hovedsteder i Puszta, Balkan og paprika-området og imponeres av dramatisk natur på veien.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 14 Netter
Forespørsel
Tyskland – Ungarn - Tyskland | Sykkelcruise på Donau | Vanskelighetsgrad 1

Opplev høydepunktene langs Donau på et herlig hotellskip. Nyt de vidunderlige landskapene og de 3 flotte hovedstedene: Bratislava, Budapest og Wien.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel
Østerrike | Sykkelcruise på Donau, Passau - Wien – Passau | Vanskelighetsgrad 1

Dette er den flotteste strekningen på Donau med vakker natur og hyggelige landsbyer. Gode bilfrie sykkelstier. Under oppholdet bor du på et herlig seilende hotell.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel
Sykkelcruise Passau – Bratislava – Budapest – Wien – Passau | Vanskelighetsgrad 1

Denne fantastiske turen gjennom fire land, Tyskland, Østerrike, Slovakia og Ungarn, seiles av den 4-stjerners båten MS Swiss Crown, den mest luksuriøse båten vi tilbyr.  


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel
Sykkelcruise med MS Swiss Crown | Sværhedsgrad 1

MS Swiss Crown seiler på den vakreste delen av Donau fra Passau og Wien. Herlige natur- og kulturopplevelser du sent kommer til å glemme.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel

Dette kan du forvente

Alle sykkelcruisene våre har avgang og slutter ved Tysklands "Three-Rivers City" – også kjent som Passau. På et sykkelcruise i Østerrike seiler du langs Donau-elva og passerer gjennom blidt terreng og varierende landskaper, hvilket gjør denne reisetypen til en passende og populær tur til alle aldre. I tillegg til fascinerende sykkelturer gjennom romantiske Donau-omgivelser, kan du bruke kveldene til å slå beina på opp på bordet og slappe av på det flytende hotellet ditt. Vi tilbyr live musikk på noen båter, panoramasalonger på andre, og du kan til og med være heldig å finne et svømmebasseng. Og hvis du ikke føler for å sykle en av dagene, kan du hoppe over sykkelturen og cruise med på båten til neste destinasjon.

Slot i Østrig

Cykling langs Donau

Seværdigheder i Østrig

Wien er et ubestridelig høydepunkt på sykkelcruise i Østerrike

Det er så mye å se og sykle forbi når du følger Donaus buktende sti: De imponerende hårnålssvingene i Schlögener Schlinge, vinmarkene som produserer landets prestisjefulle Riesling og Grüner Veltliner-vin, og de bølgende bakkene i Wachaudalen prydet med festninger og historiske byer.

Du kan bli kjent med denne elegante storbyen på en sykkeltur eller utforske imponerende landmerker som St. Stephens katedral, Ringstrasse Boulevard, State Opera House og Hofburg til fots. Selvfølgelig er et besøk på en av de berømte wienske kaffebarene etter en saftig strudel eller kanskje en Wiener Schnitzel til de mer sultne et must.

Pool på flodbåden

Afslapning på dækket

Ønsker du en annen destinasjon enn Østerrike?

Seiling på Donau og sykling i elvas naturskjønne omgivelser er en fantastisk opplevelse, men hvis du allerede har prøvd et sykkelcruise i Østerrike, tilbyr vi en rekke andre destinasjoner til det neste sykkelcruiset ditt. Du kan f.eks. oppleve fossefall, elver og frodige skoger på sykkelcruise i Tyskland. Hvis du er mer interessert i store blomsterenger, elver og herlige sanddyneområder ved stranden, er sykkelcruise i Nederland noe for deg. I tillegg tilbyr vi sykkelcruise til bl.a. Italia, Belgia, Tsjekkia, Kroatia og Frankrike.

Hvis du ikke er helt overbevist om en ferie på vannet, men fortsatt drømmer om en sykkelferie, kan du se utvalget vårt av sykkelferier og sykkelferier i Østerrike. Uansett hva du velger, vil vi gjøre vårt beste for å sørge for at ferien din blir fantastisk.