Sykkelcruise i Frankrike

Opplev den franske kulturen og naturen både til lands og til vanns på et sykkelcruise

Frankrike har noe helt spesielt å by på, og det er ikke noe under at det er en av de mest populære feriedestinasjonene i verden med sin verdenskjente kultur og det bredt omtalte kjøkkenet.

Fransk skjønnhet

Frankrike er et umåtelig stort land med utallige muligheter for reisemål og ferieaktiviteter. Når du tenker på Frankrike, tenker du gjerne på storbyferier og badeferier, men sykkelferier har faktisk alltid vært populært i Frankrike. Spesielt sykkelferier i Provence, Paris og området rundt Bordeaux lokker med sine herligheter, dufter og vinmarker som ikke finnes andre steder i verden. Frankrike byr på herlige sykkelcruise med stor allsidighet, hvor sykkeletappene går gjennom byer med typisk fransk kaféliv, landlig idyll, duftende lavendelmarker og selvfølgelig de vakre, grønne vinmarkene. Hos Ruby Travel har vi litt forskjellig til enhver smak, og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne akkurat det sykkelcruiset som passer best til deg.

Frankrike er kjent for kunst, matlaging, design og arkitektur, hvilket du kommer til å oppleve på et sykkelcruise her. Innbyggerne er selvsagt stolte av hjemlandet sitt, og de er veldig imøtekommende og fortellende om kulturen sin. Den franske naturen er også noe for seg selv. Du finner frodige områder, majestetiske fjellkjeder som er kjent fra bl.a. Tour de France, hvor verdens beste sykkelryttere kjemper for å bestige dem. I tillegg til hvite fjelltopper kan du forvente å se vinmarker så langt øyet rekker, hvorfra noe av verdens beste vin blir utvunnet. Du kommer ikke til å angre på et sykkelcruise i fantastiske Frankrike!

Vis mer
per side

2 Items

Tyskland og Frankreike | Sykkelcruise med MS Olympia | Vanskelighetsgrad 1

MS Olympia seiler på Rhinen gjennom både den franske og tyske delen av Alsace. Strasbourg-Mainz og Mainz-Strasbourg.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel
Sykkelcruise fra Aigues-Mortes til Avignon eller omvendt | Vanskelighetsgrad 1-2

Det vakre og kjente Provence og Rhôneselva. Et sykkelcruise hvor du nyter frisk luft, fargerik natur og dufter fra sykkelsetet.


 • Ingen dato sett
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 Netter
Forespørsel

3 grunner til å dra på sykkelferie i Frankrike

 1. Frankrike har et fantastisk klima, hvor du skal lete lenge etter en dag uten høy sol. Du kan glede deg til å bade i Atlanterhavets blå bølger etter en lang, opplevelsesrik dag.
 2. Frankrikes Paris er verdens kulturhovedstad. På sykkelcruise til Frankrike er det alltid noe nytt å se, hvilket er en av grunnene til at landet har blitt så populær en destinasjon på verdensplan.
 3. Det mangfoldige franske kjøkkenet tilbyr uendelig med kulinariske smaksinntrykk som du ikke vil gå glipp av. Frankrike er bl.a. kjent for ostene sine, som er unike i det franske kjøkkenet.

På et sykkelcruise til Frankrike med Ruby Travel kan du for eksempel velge å starte i Provence, Libourne eller Castet en Dorthe. Disse tre sykkelcruisene kommer til å ta deg med ut på tre forskjellige franske vinruter, hvor du blant annet opplever vinområdene Sant-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc, som alle har noe spesielt å by på. Hvis du ikke er den største vinentusiasten, er dette ikke noe problem. Vi har også reiser som har kultur som hovedpunkt, hvor du, i stedet for å søke mot vinrutene, kan velge en reise fra Paris til Seinedalen. På dette sykkelcruiset kommer du til å bli med på en flott reise tilbake i tiden til steder hvor vakre landskaper har blitt foreviget av lokale og tilreisende kunstnere gjennom århundrer.

Hvis du allerede har opplevd et sykkelcruise i Frankrike, men har lyst til å oppleve andre eventyr på vannet og på land, kan du se våre sykkelcruise til Østerrike, Italia, Tyskland og Nederland her. Du kan også se nærmere på alle sykkelcruisene vi tilbyr her.

Hvis du ikke er tilhenger av ferie på vannet, men fortsatt ønsker en sykkelferie, kan du se hele utvalget vårt av sykkelferier her, og utvalget vårt av sykkelferier i Frankrike her.