Sykkelcruise i Belgia

Spennende historiske byer i Belgia

De lokkende belgiske spesialitetene som sjokolade, vafler, blåskjell og et utall av lekre øl gjør et sykkelcruise i Belgia til en sann fornøyelse.

Med sykkel og båt i Belgia

Belgia har blitt et utrolig populært feriemål. Det ligger ikke så langt fra Norge, men er likevel nytt, spennende og med vakre sykkelstrekninger som mange kjenner fra de legendariske vårklassikerne. Her kan man på de intime kanalene bli forbikjørt av en hjuldamper og på land oppleve herlige små landsbyer med brostein, skyggefulle torgplasser med kaféer og fransk inspirert sjarm som innbyr til et stopp på de daglige sykkeletappene.

I tillegg er Belgia spesielt kjent for kulinariske spesialiteter som de utrolig gode sjokoladene og vaflene, hvilket blir tydelig med vaffel-vogner på hvert hjørne. I Belgia ble de populære pommes frites oppfunnet, og Moules Frites, blåskjell og pommes frites, er en lokal spesialitet akkurat som alle de mange hundre spesialølene.

Sykkelcruisene våre i Belgia ligger hovedsakelig i Flandern med de vakreste landskapene. På veien kan du være heldig å komme forbi Belgias hovedstad, Brussel samt Nederlands sjarmerende hovedstad Amsterdam. Sykkelcruisene våre i Belgia starter eller slutter ofte i Brugge, også kjent som "Nordens Venezia".

Hos Ruby Travel tilbyr vi også sykkelcruise til andre steder i Europa. Du kan f.eks. gå på oppdagelse i sykkelcruisene i Belgias naboland Nederland, eller bli inspirert av utbudet i Tyskland eller Kroatia. Er seiling ikke helt deg? Da bør du kanskje vurdere en av de klassiske sykkelferiene våre.

per side

1 Item

Belgia | Sykkelcruise gjennom flate Flandern | Vanskelighetsgrad 1

To av Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brugge, krydret med daglige sykkelturer i sykkellandet Nederland og franskpreget sjarm i Flandern med gamle byer som bl.a. Gent og Brugge. Turen er med sykkelguide.


  • Ingen dato sett
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 Netter
Forespørsel