Sykkelcruise i Nederland

Europas beste sykkelland

Enkel sykling kultur, små- og storbyer, kanaler og fargerike blomsterenger er bare noen få aspekter av det du opplever på et sykkelcruise i Nederland.

Langs vannveier i Nederland

Forestill deg at du sykler på en flat, fredelig landevei. På hver side av veien er det vakre blomsterenger som fyller luften med en frisk og naturlig duft. Du passerer en klassisk, nederlandsk vindmølle som står like vakker som den gjorde da den ble bygget. Her er det helt fredelig. Du sykler videre mot en liten by ute i horisonten. Om bare et par kilometer kommer du til dagens siste stopp, hvor du kan suge dagens siste smule kultur til deg før du stiger på båten igjen og får et velfortjent måltid. Dette er essensen av et sykkelcruise i Nederland.

Nederland er syklistenes land, og det er ikke uten grunn. Nederland er best kjent for vindmøllene sine, et flatt landskap og fargerike tulipanenger. Det omskiftelige, flate og uvanlig vakre landskapet som du finner her, kan ikke oppleves andre steder. Landet er bygget opp av ca. 20 000 km med gode, asfalterte sykkelstier som strekker seg langs hvite sandstrender, herlige sanddyneområder, gjennom små, hyggelige fiskelandsbyer og kulturelle storbyer med et herlig kaféliv. Disse aspektene av landet gjør det til et fantastisk sted å oppleve fra sykkelen på et sykkelcruise. Landet har dessuten masse små og store elver og kanaler som gjør det helt opplagt å kombinere sykkelturen med et herlig seilas.

Med status som et av verdens mest tettbefolkede land, er Nederland også hjem for store byer, hvor de voksende innbyggertallene sørger for at kulturen er sprudlende og mangfoldig. Dette kan ses i f.eks. Amsterdam og Rotterdam, hvor kulturen er til stede i form av arkitektur, museer, musikk, mat og mer. Det er alltid noe nytt å oppleve, og dette er bare en av grunnene til at Nederland er et av de beste sykkellandende i verden.

Vis mer
per side

4 Items

Sykkelcruise i Nederland og Belgia på samme tur

Nyt daglige sykkelturer i sykkellandet Nederland, og kjenn på den franskpregede sjarmen i Flandern. Turen går gjennom to av Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brugge. Det er sykkelguide med på hele reisen.

 • 23 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 11860,- NOK
Sykkelcruise i sykkelnasjonen som ikke overgås av noe annet land i Europa

Sørruten går gjennom Nederlands vakre landskap, små hyggelige kanaler, forbi vindmøller, gjennom kulturbyer og duftende, fargerike blomsterenger.

 • 24 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 6507,- NOK
Sykkelcruise gjennom det flate Nederland og Flandern

To av Europas flotte kulturbyer, Amsterdam og Brugge, krydret med daglige sykkelturer i sykkellandet Nederland og franskpreget sjarm i Flandern med gamle byer som bl.a. Gent og Brugge. Turen er med sykkelguide.

 • 21 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 12438,- NOK
Sykkelcruise med MS Serena – En herlig hotellbåt

Nordruten – også kalt KYSTRUTEN med hav, strand, klipper og Nordsjø-øya Texel. Dere seiler med den herlige båten MS Serena til sjarmerende fiskebyer gjennom det gamle, tradisjonelle Nederland.

 • 28 avganger
 • 7 Netter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kjør selv
Fra 6507,- NOK

      

3 grunner til å besøke Nederland på et sykkelcruise

 1. Nederland er hjemland for et stort nett av flate sykkelruter som er tilgivende og overkommelige for reisende i alle aldre. Vi kan derfor anbefale denne reiseformen til alle som har lyst til prøve en annerledes, spennende og aktiv ferie.
 2. I Nederland er det vakker natur med store blomsterenger, elver og herlige sanddyneområder ved stranden. Alt dette og mye mer kommer du til å oppleve på et sykkelcruise i Nederland.
 3. Nederland har en mangfoldig og hyggelig kultur mellom små- og storbyer som er i konstant fremgang. Uansett om du er til store metropoler eller hyggelige landsbyer, byr Nederland på begge deler.

På et sykkelcruise i Nederland er det mange forskjellige reiser å velge mellom. Hvis du er interessert i natur- eller kulturopplevelser, kan du for eksempel ta en sørlig rute, hvor turen går gjennom landets vakre landskaper, små hyggelige kanaler i små og store kulturbyer, forbi vindmøller og duftende fargerike blomsterenger. På en tur gjennom det sørlige Nederland kan du f.eks. velge å starte i Amsterdam, Rotterdam eller Brugge, som alle er fantastiske, kulturrike byer. Hvis du derimot velger å ta en rute i det nordlige Nederland, er opplevelsen litt annerledes. På er nordrute kan du forvente en rute hvor havet, stranden, sanddyner og små hyggelige fiskebyer er i sentrum.

Hvis du allerede har opplevd et sykkelcruise i Nederland, kan du ta en kikk på de andre sykkelcruisene våre til f.eks. Frankrike, Østerrike, Italia eller Tyskland. Hvis du også har opplevd disse destinasjonene, kan du se hvilke andre sykkelcruise vi tilbyr her.

Hvis du derimot ikke er tilhenger av livet på vannet, og heller vil ferdes fra hotell til hotell på landjorden, kan du følge linket og sjekke ut de mange forskjellige sykkelferiene Ruby Travel tilbyr.