For aktive og nysgerrige rejsende udenfor turismens hovedstrøg

Ruby Rejser

Bureauet med de mange specialiteter. Vi holder til i Aarhus, men har gæster med fra hele Norden. Med over 50 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg, og vi har rejser hele året.

Om Ruby Travel

Ruby Travel (på dansk: Ruby Rejser) lever for å selge reiser til aktive og nysgjerrige reisende. I mer enn 45 år har vårt reisebyrå fra Aarhus – nå også fra Aalborg – sendt glade gjester på aktive ferier til store deler av verden – og det er vi ordentlig stolte av! Våre mange trofaste gjester er med på å overbevise oss om at vi fortsatt fortjener en plass i den store skogen av reiseleverandører.

Vi har turer hele året. Fra vinterens livlige skiferier, med lek i snøen og fart i bakken, til sommerens friske sykkelturer og kulturelle rundreiser. Reisepaletten er bred og i konstant utvikling, og selv om det spriker langt fra nordlystur på Svalbard til en fargerik sykkeltur i Nederland, er den aktive vrien et gjennomgående trekk ved produktene våre.

Hos Ruby Travel tilbyr vi blant annet:

Vandreturer:
Vi har et stort utvalg av vandreturer i Europa samt noen utenlands. Vi tilbyr både gruppeturer med dansk turguide, samt turer hvor du går på egen hånd, og vi frakter bagasjen fra hotell til hotell.

Sykkelferie:
Elsker du aktive ferier, fantastiske lokalopplevelser og muligheten for en ferie i ditt helt eget tempo? Da er en sykkelferie helt klart en opplagt ferieform for deg. Gå på oppdagelse i det store utvalget vårt av sykkelreiser og finn din favoritt til den neste ferien din. Er du på sykkelferie tilbyr vi både en klassisk sykkelferie på tvers av Europa, hvor du sykler på egenhånd mens vi bærer bagasjen for deg.

Sykkelcruise:
Bo på et flytende hotell som fungerer som din faste base og frakter deg til land utvalgte steder, slik at du kan utforske de omkringliggende landskapene fra sykkelsetet.

Elvecruise:
Et elvecruise er den perfekte muligheten for å oppleve livet på vann og samtidig utforske et vell av forskjellige destinasjoner på land. Ombord på elvecruiset får du muligheten til å slappe av, mens skipet frakter deg rundt til spennende destinasjoner.  via noen av Europas vakreste elver. 

Vårt verdigrunnlag

Ruby Travel bygger på et grunnlag av det vi mener er sunne verdier. Verdier som fellesskap, samhold, nærhet til naturen og en tro på at mangfold gjør oss sterkere - er noe som gjenspeiles i reiseutvalget vårt, som blant annet byr på gruppereiser, som felles vandre- og sykkelturer. Det er imidlertid spesielt tre verdier som er særlig karakteristiske for hvordan vi jobber og skaper opplevelser for livet.

1. Kvalitet
Vi legger stolthet i å kunne tilby reiser som vi kan stå 100% inne for, og at det er kvalitet i både veiledningen og produktene våre. Kvalitet betyr ikke nødvendigvis luksus, men snarere grundighet, omfattende kunnskap om produktet og ærlighet i alt vi gjør. Vi veileder basert på egen erfaring om reisemålene vi tilbyr, og vi har selv vandret stiene, syklet veiene og seilt elvene til de destinasjonene vi selger turer til. Vi ser det som vår fremste oppgave å sikre et kvalitetsnivå som gjør at vi kan stå igjen med fornøyde gjester.

2. Service:
God service er et nøkkelord hos Ruby Travel. Vi selger ikke bare reiser, men minner for livet, og vi vet at god service er avgjørende for å gjøre feriedrømmer til virkelighet. Vi tilstreber derfor alltid å sikre et høyt servicenivå, fra de første samtaler, til gjennomføring av reisen og tilbakemelding etter hjemkomst. Vi står alltid klare på telefonen for å veilede deg – både før, under og etter ferien.

3. Fellesskap:
Den første reisen som ble solgt på Ruby var en gruppereise til Norge - så det er ikke løgn å påstå at vi er tuftet på et behov for fellesskap. Vi tror at de beste feriene er de der du deler opplevelser sammen med andre. Det kan være individuelle ferier med familie eller venner, men det kan også være ved å delta på en gruppetur eller på en av våre fellesreiser for alle. Åpenhet ovenfor medreisende og de stedene vi besøker åpner nye horisonter.

Vår historie

Ruby Travel startet som så mange andre reisebyråer med å arrangere reiser av slaget vi selv var særlig opptatt av – nemlig skiturer. Dette skjedde med et tilbud (se tilbudet her) til studenter ved Aarhus Universitet i 1974, og her ble fellesskap satt i høysetet. Fra 1984 supplerte vi med sykkelferie, og senere har vandreferier og sykkelcruise fulgt etter. Utviklingen har fortsatt, og både antall reisetyper, reisemål og gjester har vokst jevnt over årene.

Nedenfor kan du lese mer om Ruby Travels utvikling:

1974: Første reise selges

1995: Ruby Travel overtar og viderefører Ullers Vandrerejser, som en naturlig forlengelse av måtene du kan bevege deg på i naturen – på naturens premisser.

2001: Ruby Travel kjøper byrået Idérejser og fortsetter fellesreisene som Idérejser har utviklet.

2002: Ruby Travel overtar alle eiendelene fra konkursrammede Nærplan Rejser. Dette ga oss muligheten til å videreutvikle flycampingen vår.

2008: På våren overtar Ruby Rejser deler av virksomheten fra konkursrammede Aktiv Cykelrejser. Etter dette har Ruby Travel utviklet en serie reiser basert på interessene og behovene til denne gruppen.

2015: Ruby Travel blir en del av selskapet Sunway Group, som eier flere forskjellige reisebyråer. Les mer om Sunway Group lenger ned på siden.

Prispolitikk

Hos oss får du som utgangspunkt alltid den laveste prisen når du bestiller tidlig. Vi setter ikke ned prisen på våre egne reiser, så jo tidligere du bestiller, jo billigere. Tvert imot vil vi fortløpende oppjustere prisene våre mot avreise i den grad vi finner det nødvendig.

Hos Ruby Travel samarbeider vi imidlertid tett med en lang rekke ulike leverandører over hele verden, og partnernes variable priser (inkludert flytende fly- og fergepriser) kan påvirke den endelige prisen utenfor Ruby Travels kontroll. Vi gjør derfor oppmerksom på at eksterne prisstrukturer kan ha innvirkning på den enkelte produkt- eller pakkepris.

Husk også at vi er medlem av både Danmarks Reisebyrå (DRF) og Reisegarantifondet med nummer 206.

Sunway Group

I 2015 ble Ruby Travel kjøpt opp av Sunway Group, som eies og administreres av Mads Bygballe Christiansen. Sunway Group driver flere forskjellige spesialiserte reisebyråer – der hver spesialiserer seg på en egen nisje for kresne og kjøpesterke kunder. Antall reisebyråer tilknyttet Sunway Group og antall årlige gjester har siden den gang økt betydelig, noe som i 2018 også resulterte i at selskapet for første gang fikk den danske børsens Gazellepris. Antallet av Gazellepriser har bare blitt høyere siden den gang.

Selskapene under Sunway Groups vinger inkluderer blant annet:

  • Seatravel, som leier ut elvebåter i Europa og seilbåter over hele verden.
  • Magic Tours, Nordens ledende arrangør av skreddersydde Disney-turer.
  • Marathon Travel Club, som er Danmarks største og mest dedikerte arrangør av pakketurer for løp over hele verden.
  • SKIERS er også en del av Sunway Group og sender skientusiaster på sesongtur i bl.a. Østerrike og Canada.
  • Top Tours er også en del av Sunway Group og selger først og fremst skreddersydde, oversjøiske drømmereiser.
  • Bravo Tours er også en del av Sunway Group og hvert år sender de mer enn 150 000 gjester verden rundt.

Kontakt

Ruby Travel
Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C

Telefon: +45 8615 3599
E-mail: ruby@ruby-rejser.dk
CVR-nummer: 18422298 
VAT-nummer: 18422298 


Kontortid:

Mandag-fredag: 09.00-16.00