Sykkelcruise i Italia

Med sykkel og båt i det italienske vannet

Kom godt omkring i de imponerende italienske landskapene med et sykkelcruise hvor du kombinerer det beste fra cruisets luksus og sykkelferiens aktivitet.

Opplev Italias vakre kyster og elver på et sykkelcruise

Kunne du tenke deg å oppleve Italia fra en ny side? Da bør du bli med på et av våre sykkelcruise her! Du kan oppleve de utrolige klippekystene ved Amalfi, De Lipariske Øyene og Venezias vakre lagune. På et sykkelcruise i Italia følger det flytende hotellet ditt reisen din og gir deg friheten til å ta en avslappende dag på dekket.

Uansett om du beveger deg rundt på Po-slettens flate stier, langs Amalfikystens steile klipper eller de Tyrrenske havet, kan du være sikker på at den kulinariske opplevelsen kommer til å være på topp. Alle de italienske regionene sette sitt eget særlige preg på det italienske kjøkkenet, og de dyrker også sin egen vin som ledsager rettene.

Samtidig er både naturen og kulturen i landet blant de mest fascinerende i verden, og på veien på sykkelcruiset ditt kan du nesten ikke unngå å komme forbi et sted som er på UNESCOs verdensarvliste for sin store betydning.

Når du blir med oss på et sykkelcruise i Italia, seiler du på mindre skip hvor fellesskapet med de andre i gruppen er en viktig del av turen. Her kan du møte mange nye, spennende bekjentskap og diskutere dagens opplevelser i skipenes lounger mens du slukker tørsten.

Vis mer
per side

1 Item

Sykkelcruise i Italia | Vanskelighetsgrad 1

Bo midt i Venezias lagune om bord på Ave Maria eller Vita Pugna og opplev Po-elvas store delta samt sykkelruten fra Venezia til Mantova eller omvendt.


  • Ingen dato sett
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 Netter
Forespørsel

3 gode grunner til å dra på sykkelcruise i Italia

  1. Den unike kulturarven: Italia har hatt en unik rolle i historien helt tilbake fra Romerrikets storhetstid. Derfor finner du en lang rekke steder som er så interessante og viktige at de er på UNESCOs verdensarvliste. Listen omfatter også naturens store underverk, og her er Italia også godt representert.
  2. Gastronomien: Det italienske kjøkkenet er berømt og populært over hele verden. Med friske råvarer, pasta i all verdens former og masse fisk fra Middelhavet, er det bare å glede deg til å sette tennene i måltidene på reisen din. Sammen med Italias fremragende viner er det en opplevelse du sent kommer til å glemme.
  3. Fellesskapet: Sykkelcruisene våre i Italia foregår på mindre båter hvor det ikke er plass til mer enn 40 gjester på det meste. Derfor kommer man også nærme hverandre i gruppen. Det gir et fantastisk fellesskap med noen som du kan nyte sykkel- og seilturene med. Det betyr ikke at du ikke har muligheten for å trekke deg tilbake i lugaren etter en dag på sykkelen. Det skal være plass til begge deler!

Italien Mantova Klippekyst - Italien

5 interessante byer du kan besøke på et sykkelcruise i Italia

Venezia
Her kan du oppleve gondolene, Markusplassen og Rialto-broen, som er blant byens mest kjente attraksjoner. Men du finner også masse spennende historie hvis du beveger deg litt unna de kjente hovedattraksjonene og veiene, hvor de fleste turistene ferdes.

Capri
Denne eksklusive øya ligger utenfor Sorrento-halvøya i den nordlige delen av Napoli-bukta. Den romerske keiseren Augustus forelsket seg i øya og fikk bygget både villaer, templer, akvedukter og mye mer på øya. Etterfølgeren hans Tiberius fortsatte byggeriet og styrte Romerriket fra øya over en periode på 10 år.

Lipari
Øya og byen Lipari har lenge vært kjent som et rekreativt sted. Øya er en del av en rekke vulkanøyer som finnes mellom Vesuv og Etna. Den svovelholdige undergrunnen gir gode muligheter for å nyte øyas termiske bad.

Mantova
Byen er kjent som en av de viktigste i opera-historien. Det var her Romeo ble forvist i Shakespeares Romeo og Julie, akkurat som Monteverdis L’Orfeo hadde premiere her. Byen er omgitt av tre kunstige innsjøer som ble laget på 1100-tallet til bruk for byens forsvar.

Amalfi
Amalfi by har gitt navn til den pittoreske kyststrekningen i Salernobukten sør for Napoli. Her opplever du utrolige klippekyster med steile fjellveier ned til kysten. På et sykkelcruise langs Amalfi kommer du helt nærme dette utrolige området, som også omfatter Pompeii, byen som ble begravet av Vesuvs lava og aske i år 79.

Kanal i Venedig Vulkan på De Lipariske Øer Fiskere på havnen

Alternativer til sykkelcruise i Italia?

Hvis du ønsker et alternativ til en aktiv ferie i Italia tilbyr vi et vell av både sykkelcruise og sykkelferier i mer enn 15 land. Hvis det er sykkelcruisene som lokker, kan du kikke nærmere på turene våre langs europeiske elver og kanaler i f.eks. tradisjonsrike Tyskland, mangfoldige Frankrike eller flate Nederland. Du kan også kikke nærmere på andre populære sykkeldestinasjoner i det italienske, hvor du får fast grunn under føttene mellom de daglige sykkelturene.