INTRODUKSJONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMASJONREISE FORESPØRSEL

Aktiv øyhopping for hele familien

Familievennlig sykkelcruise i Kroatia

Bli med på et aktivt sykkelcruise velegnet for hele familien. Med mulighet for både sykling, river rafting, vandreturer og kjølige dukkerter i det turkisblå havet kommer dere absolutt ikke til å kjede dere.

In stock
Travel Code
KR-104

Dette kan du glede deg til

På dette sykkelcruiset til det Sørdalmatiske Øyhavet kombineres badeferien med en rekke spennende aktiviteter. Tilbring en uke på et sjarmerende skip som fører dere fra øy til øy. Ved overnattingene legger skipet til i havner og stille bukter.

Om bord på skipet er det en turguide som kan informere dere om de forskjellige aktivitetene. Det kan f.eks. være sykkelturer, vandreturer, river rafting eller kanskje dere vil slentre rolig gjennom de små havnebyene ved Adriaterhavet. Hvis man trenger en fridag, kan man bare tilbringe dagen om bord på skipet og slappe av. Dette er virkelig en behagelig måte å utforske det sørlige Dalmatia. Ruten går gjennom Kroatias historie, sagn og landets kulturskatter.

Kart

* Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder nøyaktige angivelser

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Trogir havn – Vis
Individuell ankomst til Trogir havn. Innsjekk ca. kl. 14. Deretter settes kursen mot øya Vis. På veien er det mulighet for å ta en forfriskende svømmetur fra skipet.
Skipet legger til ved Vis for natten.

Dag 2: Vis – (Korčula) – Vela Luka. Sykling ca. 10 km
Om morgenen kan den eventyrlystne dra på en sykkeltur gjennom gamle militærtunneler som krysser på tvers av øya på vei mot St. Georges fort. Et fort som spilte en betydelig rolle for Korčulas sjøfartshistorie. Når dere kommer retur til skipet, seiler dere videre mot havnen Vela Luka. På veien kan du slappe av på soldekket eller ta en kjølig dukkert i det turkisblå vannet.
Overnatting i Vela Luka havn.

Dag 3: Vela Luka – Hvar
Dagen starter med morgenseiling mot øya Hvar og skipet legger til i Hvar by. Etter ankomst er det tid for utflukt i byen og kryssing av den store renessanseplassen som er omringet av katedralen og gotiske bygninger. Dere vandrer til et spansk fort som tårner seg opp over byen. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende øyene. Dere spiser lunsj på båten og seiler mot Pakleni øyene, hvor det blir kastet anker og det er god tid til å bade. Senere på ettermiddagen seiler dere til Stari Grad på Hvar, hvor skipet legger til for natten.

Dag 4: Hvar og Brač. Sykling ca. 13/25 km
Kursen settes mot den berømte stranda «Golden Horn» i Bol på øya Brač. Stranden er en sandkledd tange omringet av turkisblått vann. Her har dere muligheten for å velge mellom aktivitet på land eller i vann (ikke inkl.). Ellers kan man bli om bord og nyte roen fra soldekket. Ved lunsjtid seilere dere videre mot byen Jelsa, hvor man kan velge å sykle langs havet gjennom byen Vrboska og videre forbi Stari Grad sletten som inngår som UNESCO verdensarv. Om kvelden er det fellesmiddag og dere feirer enda en vellykket feriedag. Overnatting i Jelsa havn.

Dag 5: Jelsa - Brač. Vandring ca. 1 ½ time
Fra morgenstunden er det en litt lengre seiltur til Lovrečina bukta på øya Brač. Dere går i land og blir møtt av strandspill og aktiviteter hvor både små og store er invitert til å delta. Om ettermiddagen venter det en vandretur langs kysten mot Postira. Når dere kommer frem, kan dere slappe av og nyte solnedgangen fra en av kaféene eller barene.

Dag 6: Cetina Canyon – Omiš – Split
Under frokosten seiler dere til Omiš, hvor dere kan velge mellom river rafting gjennom kløften (ikke inkl.) eller en vandretur opp til sjørøverfortet høyt oppe over byen. Om ettermiddagen seiler skipet til Split. Her går dere en spennende tur gjennom Splits gamle by som byr på spennende historie og er UNESCO verdensarv. Skipet legger til ved Split for natten.

Dag 7: Split - Šolta – Trogir. Sykling ca. 8 km
Dere seiler til Šolta og derfra sykler dere ut for å besøke den lokale biavleren, Goran. Det er mulighet for å delta i en workshop hvor dere kan lære mer om biene, formålet deres, produkter og en biavlers liv. Goran er ekspert i å fascinere både barn og voksne med sin entusiasme for biene. Etterfølgende tar dere veien til Rogač, hvor skipet venter. Dere kan nyte lunsjen om bord under den siste seilturen mot Trogir. På veien kastes det anker, og dere kan hoppe i vannet direkte fra skipet. Når dere ankommer til Trogir er det felles gåtur til den gamle bydelen. Tradisjonen tro tilbringes den siste kvelden i godt humør sammen med guider, besetning og de andre gjestene.

Dag 8: Trogir
Frokost og deretter utsjekk kl. 09.00.

Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

Det tas forbehold for endringer i programmet. I tilfeller av f.eks. lav- eller høyvann eller ugunstige værforhold forbeholder kapteinen seg rett til å endre rute, fortøyningsplass eller tidsplan. Oppdatert dagsprogram blir alltid opplyst om bord. Av og til kan det være nødvendig å gjennomføre noen utflukter i buss, hvis hav eller elv ikke er seilbar.

Vanskelighetsgrad 1-2

Vanskelighetsgraden avhenger av aktiviteten. Men generelt er det i den lettere enden av skalaen, hvor vanlige kondisjon anbefales og de fleste kan være med.

Det er ingen aldersgrense for å delta. Turguiden kan informere spesifikt om nivået på de forskjellige aktivitetene. På sykkelturen vil det være en turguide som kjenner området og viser vei.

Vandre- og gåturer krever ikke vandresko.

Innkvartering

Et sjarmerende motordrevet skip i Premium kategorien. Lugarene er mer rommelige og med aircondition, så man kan lukke dørene for støy fra kaien og de andre båtene. Skipet ble bygget i 2009, utelukkende til bruk i øy-havet ved Kroatia. Skipet er bygget i eik og kombinerer de klassiske skipstradisjonene med et mer moderne interiør. Om bord finner man et overdekket soldekk så man kan sitte ute i skyggen. Båten er 31 m lang og 8 m bred. De 14 lugarene er 9-14 m2 store. Alle lugarer har eget bad og toalett, aircondition og hårføner.

Øverste dekk: Det er 11 lugarer over dekk, hvor alle har dobbeltseng (140x200). 5 av disse har en ekstra køye, så det er plass til 3 personer. Lugarer på øverste dekk har ikke vinduer, men kan åpne døren ut.
Nederste dekk: Det er 3 lugarer under dekk med 3 køyer (en køyeseng og en enkeltstående seng). I disse lugarene kan man lage en ekstra oppredning slik at 4 personer kan bo der. Lugarene på det nederste dekker har vinduer som kan åpnes når man er i havn.

Ta en virtuell tour og få et innblikk i hvordan San Snova er innrettet.

M/S San Snova Kahyt under dæk Kahyt øvre dæk

 

Sykler og sykkelutstyr

Du kan leie hybrid sykkel med 21/24 gir og håndbremser. Du kan også leie elsykkel med håndbremser og barnesykkel med 21 gir og håndbremser.

Vennligst bemerk at du ikke kan leie sykkel til barn under 120 cm. Til mindre barn kan man leie sykkeltrailer eller barnesete. Det er obligatorisk å bruke hjelm på sykkelturene. Det anbefales å medbringe egen sykkelhjelm.

Hvordan kommer jeg dit?

Man kan fly til Split. Derfra kan det arrangeres transfer både ved ankomst og hjemreise.

Kjør selv:
Hvis man ønsker å kjøre selv, kan man bestille parkering.

OBS:
På denne turen må det være et oppnådd antall deltagere for at turen gjennomføres. Les mer om minimumstilslutning under «Praktisk informasjon».
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer transport til destinasjonen. Vi kan hjelpe med å arrangere fly. Kontakt oss for å høre nærmere.

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato

Send reiseforespørsel

Aktiv øyhopping for hele familien
Jeg aksepterer Rubys Privatlivspolitikk og gir samtykke til at Ruby kan behandle mine persondata i overensstemmelse hermed.
Ja takk, meld meg på Ruby Travel nyhetsbrev
Praktisk informasjon

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatting på skipet
 • 4 x helpensjon og 3x halvpensjon
 • Sengetøy og håndklær
 • Guidet sykkel- og vandretur, som beskrevet i dagsprogrammet
 • Engelsktalende turguide

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport t/r Trogir
 • Tips (ca. 5 EUR per person per dag)
 • Drikkevarer
 • Turistskatt + drikkevann om bord til 50 EUR per person, 25 EUR for barn opp til 16 år (betales om bord)
 • Inngangsbillett til museum, kirker, etc.
 • River rafting

Tillegg:

 • Leie av sykkel
 • Barnesykkel
 • Elsykkel
 • Sykkeltrailer
 • Barnesete
 • Transfer mellom Split Flyplass og skipet
 • Lukket parkering i Trogir inkl. transfer t/r fra bilen. Avregnes lokalt
 • Forsikring mot tyveri og skade på sykkel/elsykkel.

Rabatt:

 • Barn opp til 16 år: 25% (gjelder kun 2-sengs lugar på øverste dekk)
  Gjelder kun i følgeskap med 1 fullt betalende på rommet

Minimumstilslutning:
På denne turen må det minst være 14 deltagere før turen kan garanteres.

Agentforbehold:
Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Island Hopping og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Island Hopping. Reisen din er fortsatt dekket av Ruby Travels medlemskap hos Rejsegarantifonden, medl. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis du finner den billigere hos en annen utbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden

Loading...