Aktiv øyhopping for hele familien

Kroatia | Familievennlig sykkelcruise | Vanskelighetsgrad 1-2

Bli med på et aktivt sykkelcruise velegnet for hele familien. Med mulighet for både sykling, river rafting, vandreturer og kjølige dukkerter i det turkisblå havet kommer dere absolutt ikke til å kjede dere.

In stock
Travel Code
KR-104
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSeil fra øy til øy på sjarmerende sykkelcruise
blue encircled checkBesøk flere kulturskatter på UNESCOs verdensarvliste
blue encircled checkAktiviteter som sykling, elverafting og vandring
calendar icon5 avganger
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

På dette sykkelcruiset til det Sørdalmatiske Øyhavet kombineres badeferien med en rekke spennende aktiviteter. Tilbring en uke på et sjarmerende skip som fører dere fra øy til øy. Ved overnattingene legger skipet til i havner og stille bukter.

Om bord på skipet er det en turguide som kan informere dere om de forskjellige aktivitetene. Det kan f.eks. være sykkelturer, vandreturer, river rafting eller kanskje dere vil slentre rolig gjennom de små havnebyene ved Adriaterhavet. Hvis man trenger en fridag, kan man tilbringe dagen om bord på skipet og slappe av. Dette er virkelig en behagelig måte å utforske det sørlige Dalmatia. Ruten går gjennom Kroatias historie, sagn og landets kulturskatter.

Kart

down v arrow

* Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder nøyaktige angivelser

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1: Ankomst til Trogir havn – Vis
Individuell ankomst til Trogir havn. Innsjekk ca. kl. 14. Deretter settes kursen mot øya Vis. På veien er det mulighet for å ta en forfriskende svømmetur fra skipet.
Skipet legger til ved Vis for natten.

Dag 2: Vis. Sykling ca. 10 km
Om morgenen kan den eventyrlystne dra på en sykkeltur gjennom gamle militærtunneler som krysser på tvers av øya på vei mot St. Georges fort. Et fort som spilte en betydelig rolle for øyen sjøfartshistorie. Når dere kommer retur til skipet, seiler dere videre mot øyen Hvar. På veien kan du slappe av på soldekket eller ta en kjølig dukkert i det turkisblå vannet.
Overnatting i Vela Luka havn.

Dag 3: Hvar
Dagen starter med morgenseiling mot hovedstaden på Hvar. Etter ankomst er det tid for utflukt i byen og kryssing av den store renessanseplassen som er omringet av katedralen og gotiske bygninger. Dere vandrer til et spansk fort som tårner seg opp over byen. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende øyene. Dere spiser lunsj på båten og seiler mot Pakleni øyene, hvor det blir kastet anker og det er god tid til å bade. Senere på ettermiddagen seiler dere til Stari Grad også på Hvar, hvor skipet legger til for natten.

Dag 4: Hvar og Brač. Sykling ca. 13/25 km
Kursen settes mot den berømte stranda «Golden Horn» i Bol på øya Brač. Stranden er en sandkledd tange omringet av turkisblått vann. Her har dere muligheten for å velge mellom aktivitet på land eller i vann (ikke inkl.). Ellers kan man bli om bord og nyte roen fra soldekket. Ved lunsjtid seiler dere videre mot byen Jelsa, hvor man kan velge å sykle langs havet gjennom byen Vrboska og videre forbi Stari Grad sletten som inngår som UNESCO verdensarv. Om kvelden er det fellesmiddag og dere feirer enda en vellykket feriedag. Overnatting i Jelsa havn.

Dag 5: Jelsa - Brač. Vandring ca. 1 ½ time
Fra morgenstunden er det en litt lengre seiltur til Lovrečina bukta på øya Brač. Dere går i land og blir møtt av strandspill og aktiviteter hvor både små og store er invitert til å delta. Om ettermiddagen venter det en vandretur langs kysten mot Postira. Når dere kommer frem, kan dere slappe av og nyte solnedgangen fra en av kaféene eller barene.

Dag 6: Split (Cetina Canyon)
Under frokosten seiler dere til Split, hvor dere kan velge mellom river rafting gjennom kløften (ikke inkl.) eller en tur gjennom Marjan-skogen i Split, samt et besøk på stranden hvor du kan bade og leke. Ettermiddagen brukes på en spennende tur gjennom Splits gamle by som byr på spennende historie og er UNESCO verdensarv. Skipet legger til ved Split for natten.

Dag 7: Split - Šolta – Trogir. Sykling ca. 8 km
Dere seiler til Šolta og derfra sykler dere ut for å besøke den lokale biavleren, Goran. Det er mulighet for å delta i en workshop hvor dere kan lære mer om biene, formålet deres, produkter og en biavlers liv. Goran er ekspert i å fascinere både barn og voksne med sin entusiasme for biene. Etterfølgende tar dere veien til Rogač, hvor skipet venter. Dere kan nyte lunsjen om bord under den siste seilturen mot Trogir. På veien kastes det anker, og dere kan hoppe i vannet direkte fra skipet. Når dere ankommer til Trogir er det felles gåtur til den gamle bydelen. Tradisjonen tro tilbringes den siste kvelden i godt humør sammen med guider, besetning og de andre gjestene.

Dag 8: Trogir
Frokost og deretter utsjekk kl. 09.00.

Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

Det tas forbehold for endringer i programmet. I tilfeller av f.eks. lav- eller høyvann eller ugunstige værforhold forbeholder kapteinen seg rett til å endre rute, fortøyningsplass eller tidsplan. Oppdatert dagsprogram blir alltid opplyst om bord. Av og til kan det være nødvendig å gjennomføre noen utflukter i buss, hvis hav eller elv ikke er seilbar.

Vanskelighetsgrad 1-2

down v arrow

Vanskelighetsgraden avhenger av aktiviteten. Men generelt er det i den lettere enden av skalaen, hvor vanlig kondisjon anbefales og de fleste kan være med.

Det er ingen aldersgrense for å delta. Turguiden kan informere spesifikt om nivået på de forskjellige aktivitetene. På sykkelturen vil det være en turguide som kjenner området og viser vei.

Vandre- og gåturer krever ikke vandresko.

Innkvartering

down v arrow

San Snova

Kanalbåten San Snova fungerer som ditt flytende hjem under reisen til sjøs. Båten er bygget i eik og kombinerer elegant de klassiske skipstradisjonene med et pent og moderne interiør, som er med på å skape en koselig atmosfære om bord. Under reisen vil du bli innkvartert i San Snovas romslige og komfortable lugarer, som alle er utstyrt med eget bad, klimaanlegg og hårføner. Når du ikke er i lugaren kan du f.eks. opphold på båtens eminente soldekk, som har god utsikt over alle de forbipasserende severdighetene. Du kan se frem til en sjøtur med stil, da San Snova tilhører kategorien Premium.

Sykler og sykkelutstyr

down v arrow

Du kan leie hybridsykkel med 21/24 gir og håndbremser. Du kan også leie elsykkel med håndbremser og barnesykkel med 21 gir og håndbremser.

Vennligst bemerk at du ikke kan leie sykkel til barn under 120 cm. Til mindre barn kan man leie sykkeltrailer eller barnesete. Det er obligatorisk å bruke hjelm på sykkelturene. Det anbefales å medbringe egen sykkelhjelm.

Hvordan kommer jeg dit?

down v arrow

Man kan fly til Split. Derfra kan det arrangeres transfer både ved ankomst og hjemreise.

Kjør selv:
Hvis man ønsker å kjøre selv, kan man bestille parkering.

OBS:
På denne turen må det være et oppnådd antall deltagere for at turen gjennomføres. Les mer om minimumstilslutning under «Praktisk informasjon».
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer transport til destinasjonen. Vi kan hjelpe med å arrangere fly. Kontakt oss for å høre nærmere.

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
           

Uke 29: Ankomstdato 12.07.2024 varighet 7 netter

Fra 15158,- NOK

Uke 30: Ankomstdato 19.07.2024 varighet 7 netter

Fra 15158,- NOK

Uke 31: Ankomstdato 26.07.2024 varighet 7 netter

Fra 15158,- NOK

Uke 32: Ankomstdato 02.08.2024 varighet 7 netter

Fra 15158,- NOK

Uke 33: Ankomstdato 09.08.2024 varighet 7 netter

Fra 15158,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatting på skipet
 • 4 x helpensjon og 3x halvpensjon
 • Sengetøy og håndklær
 • Guidet sykkel- og vandretur, som beskrevet i dagsprogrammet
 • Engelsktalende turguide
 • Turistskatt

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport t/r Trogir
 • Tips (ca. 5 EUR per person per dag)
 • Drikkevarer
 • Drikkevann om bord til 25 EUR per person, 15 EUR for barn opp til 16 år (betales om bord)
 • Inngangsbillett til museum, kirker, etc.
 • Riverrafting

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Leie av sykkel
 • Barnesykkel
 • Elsykkel
 • Sykkeltrailer
 • Barnesete
 • Transfer mellom Split Flyplass og skipet
 • Lukket parkering i Trogir inkl. transfer t/r fra bilen. Betales lokalt
 • Forsikring mot tyveri og skade på sykkel/elsykkel

Rabatt:

 • Barn opp til 16 år: 25% 
  Gjelder kun i følge med én fullt betalende på rommet

Minimumstilslutning:
På denne turen må det minst være 14 deltagere før turen kan garanteres.

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Islandhopping, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Islandhopping. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden