Mallorca i ro og mak

Spania | Sykkelferie på egen hånd | Vanskelighetsgrad 1-2

Korte dagsetapper med tre stayover-dager på små, hyggelige hoteller - en herlig tur der du har god tid til å utforske alt det Mallorca har å by på.

In stock
Travel Code
CYS-413
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Sykle gjennom vingårder til nærliggende hvite sandstrender
blue encircled check Korte dagsetapper med god tid til å nyte det vakre landskapet
blue encircled check Overnatting på 3-4-stjerners hotell, de fleste med basseng
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra CPH
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Mallorca er en herlig øy med fine sandstrender, krystallklart hav, søvnige landsbyer og lokale cafeer der folk møtes over en cortado. På denne turen sykler du over «den Mallorcanske slette», fra Campos i sør og via Algaida til Moscari, som ligger under Mallorcas høyeste fjell. Uken avsluttes i Pollenca, like ved kysten i nord.

Mallorca på sykkel er for deg som setter pris på hyggelige overnattingssteder og korte dagsetapper der du får god tid til å ta inn det vakre landskapet, strendene og de sjarmerende byene. Det er mulig å forlenge de daglige etappene om du ønsker litt flere timer på sykkelen. Det er bare å kikke på de store skiltene med sykkelkart som du sykler forbi underveis.

Kart

down v arrow

*Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke oppgir presise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

1. dag. Ankomst til Campos
Transfer fra Palma lufthavn til starthotellet i Campos er ikke inkludert i prisen, turen tar ca. 20 min.
Campos er en liten by som ligger ca. 40 km øst for Palma lufthavn. Her er det marked hver torsdag og lørdag, små hyggelige gater og en mengde lokkende cafeer.

2. dag. Stayover (utlevering av sykler). Ca. 40 km og 152 høydemeter
Ta sykkelen gjennom vindrueplantasjene og til de nærliggende hvite sandstrendene sør for byen, med fristende, klart, turkist hav. Den 3 km lange strand ved Es Trenc, også kalt Mallorcas Karibia kan anbefales! Bak stranden ligger det saltdammer med rosa flamingoer. Du kan også sykle til Campos og nyte den karakteristiske, mallorcanske landsbyen med hyggelige caféer og få turister. På ettermiddagen kan du nyte en middag ”hjemme” ved hotellets basseng. 

3. dag. Til Randa. Ca. 37 km og 547 høydemeter
I dag sykler du på små, fredelige veier - først i en bue ned til kysten for deretter å sykle innover i landet langs mandellunder og gjennom små landsbyer. Etappen ender i Randa, nordvest for Campos.

4. dag. Stayover. Ca. 43 km og 554 høydemeter
Ta sykkelen gjennom sletteland, forbi appelsinlunder og vinmarker, til handelsbyen Sineu. Ta en pause i en av de små landsbyene, drikk en kopp kaffe på byens lokale torg og nyt det stille, vakre landskapet.
Hvis du vil ha fantastisk utsikt og ikke lar deg skremme av en stigning på 500 meter kan du også dra på klosterbesøk på ”Randa Cura” som ligger helt isolert, høyt over sletten.
Alternativt kan du nyte hotellets hage med appelsintrær og et deilig basseng.

5. dag. Til Moscari. Ca. 45 km og 375 høydemeter
I dag sykler du mot fjellkjeden Tramuntana. Ruten går ikke opp i fjellene, men du nærmer deg, i slakt terreng og får god tid til å beundre fjellene på avstand. Moscari er en liten, fredelig landsby med kun 200 innbyggere. Den ligger vakkert til med utsikt til fjellene.

6. dag. Stayover i Moscari. Ca. 37/42 km og 443 høydemeter
I dag står en rundtur langs foten av fjellene på programmet. På turen får du oppleve noen av Mallorcas vakreste utsikter. Alternativt kan du nyte en rolig dag ved hotellets basseng.

7. dag. Til Pollenca. Ca. 40 km og 287 høydemeter
Du sykler mot nordøst fra Moscari og til Mallorcas eldste by Alcudia. Byen ligger godt beskyttet i en bukt. Ta deg god tid på en tur bak den gamle bymuren, for her finner du utrolig mange fine 1500- og 1600-talls bygninger og snirklete gater med hyggelige barer. Fra Alcudia sykler du videre på småveier til middelalderbyen Pollenca, med toppet brostein, krokete trappegater og hyggelige restauranter. Byen er fylt med kirker, klostre og kapeller – men du finner også nye gallerier og butikker i den gamle kulturbyen. Innlevering av sykler.

8. dag. Hjemreise
Etter frokost er det transfer til Palma lufthavn (ikke inkludert i prisen) med mindre du har bestilt ekstra netter. Turen tar ca. 45 min.

Vanskelighetsgrad 1-2

down v arrow

Vanskelighetsgrad 1-2, du sykler i lett terreng med få bakker. Korte dagsetapper som evt. kan forlenges ved hjelp av store skilt med kart som du sykler forbi underveis. Detaljert rutebeskrivelse på engelsk.

Innkvartering

down v arrow

Du bor på hyggelige, små 3-4* hoteller – de fleste har basseng. Turen er inkludert frokost.

Sykkel og sykkelutstyr

down v arrow

Du kan leie hybrid-sykkel med 24 gir og håndbremser. Det er også mulig å leie el-sykkel. Syklene er utstyrt med lappesaker, ekstra slange, pumpe, sykkel-PC, flaskeholder, bagasjebrett, sykkelveske og sykkelhjelm. Du får også med en GPS med innlagte ruter (1 stk. pr. 1-4 pers.).

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Det enkleste er å fly til og fra Palma. Transfer fra Palma lufthavn til første hotell og fra siste hotell tilbake til flyplassen er ikke inkludert i prisen. 

OBS:
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer transport til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelig med å arrangere fly. Kontakt oss for å høre mer om dette.

Vær og klima

down v arrow

Klima

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 15917,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 11368,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Hver dag i sesongen

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatting inkl. frokost 
 • Bagasjetransport
 • Detaljert rutebeskrivelse og kart på engelsk
 • GPS med innlagte ruter (1 pr. 1-4 pers.)

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport fra og til Norge
 • Eventuelle turistskatter
 • Reise- og sykkelforsikring

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Sykkelutleie
 • El-sykkel
 • Ekstra natt i Pollenca eller Palma
 • Transfer fra Palma lufthavn til hotell i Campos
 • Transfer fra hotell i Pollenca til Palma lufthavn

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Senderos y Pueblos, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Senderos y Pueblos. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden