Langs Mallorcas kyster

Spania | Sykkelferie på egenhånd | Vanskelighetsgrad 3

Opplev de rosa saltsjøene, majestetiske kystlinjene og fjellandskapet kombinert med brede sandstrender i den livlige byen Palma på to hjul. Mallorca ønsker deg velkommen til en herlig sykkelferie.

In stock
Travel Code
CYS-410
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Sykle gjennom pittoreske fiskelandsbyer og nyt den fantastiske utsikten
blue encircled check Opplev de rosa saltsjøene og Dragon Caves
blue encircled check Mulighet for en forfriskende dukkert i bølgen blå
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra CPH
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Mallorcas bratte klipper, stille bukter og sjarmerende landskap tilbyr den beste sykkelferien. Sykkeldagene går både oppover og nedover, og tar deg gjennom øyas 2000 år gamle historie. Noen av høydepunktene på turen inkluderer Dragon Caves, som viser hvor kreativ og bisarr naturens arkitektur kan være, samt de glitrende saltvannene og koselige fiskeværene. Se frem til brede sandstrender, den spanske atmosfæren og kjenne den friske vinden i ansiktet mens du sykler gjennom det uforglemmelige landskapet.

Vår og høst er den ideelle tiden for den rolige tursyklisten, siden været her er behagelig varmt.

Kart

down v arrow

* Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Playa de Palma
Reisen din har begynt og du ankommer ditt starthotell. Tilbring dagen med å nyte den herlige atmosfæren i Playa de Palma og gjør deg klar for et flott sykkeleventyr.

Dag 2. Til Colònia Sant Jordi - ca. 55 km
Før dagens sykling starter er det en kort orientering om turen. Den første etappen av turen tar deg langs kysten til Capocorp Vell, hvor du kan utforske Kyklopenes rike, som uttrykkes av restene av de innfødtes boliger. Med kursen mot Llevants rosa og hvite saltvann sykler du langs vindmøller og nydelig natur. Når du ankommer Sant Jordi, vil du bli møtt av fantastiske sandstrender og krystallklart vann, hvor du kan kjøles ned av en forfriskende dukkert i bølgen blå.

Dag 3. Til Porto Cristo - ca. 55-65 km
På dag tre sykler du gjennom Ses Salines til en vakker botanisk hage. Ruten tar deg også til den pittoreske bukten Cala Santanyi, hvorfra du fortsetter gjennom små, koselige fiskerlandsbyer til den berømte naturlige broen, Es Pontas. Ikke gå glipp av dragegrottene i byen Porto Cristo, som skiller seg ut med sine bisarre bilder og former.

Dag 4. Til C'an Picafort ca. 60 km
Etter noen herlige dager med sykling, går turen videre til neste høydepunkt. På dag fire kjører du gjennom den rolige landsbyen Son Carrio og videre til Manacor. Byen Manacor er kjent for sine mallorcanske perler og keramikk. Her kan du definitivt finne en suvenir som kan dekorere hjemmet ditt i Danmark. Turen fortsetter gjennom Petra og Santa Margalida. Dagens sykkeleventyr ender ved C'an Picafort, som huser et sjarmerende landskap.

Dag 5. Utflukt til Port de Pollenca/Alcúdia - ca. 40 km
I dag trenger du ikke pakke kofferten, siden du kan nyte nok en natt i nydelige C'an Picafort. Dagen byr på fuglekikking i et naturreservat og et besøk i den romerske havnen ved Pollensabukta. Senere på dagen fortsetter du langs kysten til Alcúdia, som er øyas eldste by – deretter sykler du tilbake til Cán Picafort.

Dag 6. Til Port de Sóller - ca. 50 km + busstransport
Hopp tilbake på sykkelsetet og nyt en dag som tar deg ut på landsbygda. Du sykler gjennom Muro og Inca og videre mot fjellkjeden Serra de Tramuntana. En buss tar deg til Lluc-klosteret, 1200 meter over havet, hvor det er gode muligheter for sightseeing. Etterpå fortsetter du sykkelturen gjennom den vakre landsbyen Fornalutx, hvor appelsin- og sitronplantasjer preger landskapet til Port de Sóller – den sjarmerende fiskerlandsbyen.

Dag 7. Til Playa de Palma - ca. 55 km
Den siste dagen vil du nyte en fantastisk utsikt over havet. Du sykler gjennom flere pittoreske byer – i dag er det Deia og Valldemossa. Du ankommer vestkysten av øya, hvor du er på vei til byen Palma, øyas hovedstad. Byen er hjemsted for koselige, trange gater som venter på å bli utforsket før du drar tilbake til hotellet der du startet sykkeleventyret.

Dag 8. Hjemreise
Retur hjem etter frokost, med mindre du har bestilt ekstra netter.

Med forbehold om endringer i dagsprogrammet:
Vær oppmerksom på at dagsprogrammet er veiledende og ikke er ment som en rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen gis ved ankomst.

Vanskelighetsgrad 3

down v arrow

Denne sykkelturen har både lette og moderate etapper. Noen steder vil du bli utfordret av stigninger, og andre steder kan du rett og slett nyte utsikten på de hyggelige nedkjøringene. Du krysser Tramuntana-fjellene med buss og sykler på sykkelstier, sideveier og hovedsakelig på asfalterte landeveier, slik at du unngår trafikk i størst mulig grad.

Innkvartering

down v arrow

Underveis bor du på fantastiske 4-stjerners hoteller. I Port de Sóller bor du derimot på 3-stjerners hotell. Frokost er inkludert hver dag og lunsj i Petra samt en typisk paella lunsj i Fornalutx (dag 6)

Sykler og sykkelutstyr

down v arrow

Hvis du ønsker å leie en sykkel, har du følgende alternativer:

 • Unisex med 7 gir og fotbrems
 • Unisex- eller herresykkel med 21 gir og håndbremser
 • Herresykkel premium med 27 gir og håndbremser
 • Elsykkel med 8 gir og fotbrems

Alle sykler er utstyrt med gel-sete og bagasjebærer, bakveske, styreveske eller kartholder. Minst en sykkel pr. rom vil også være utstyrt med lås, pumpe og reparasjonssett.
Det er dessverre ikke mulig å leie sykkelhjelm.Hvordan kommer jeg dit?

down v arrow

Det er mange mulige flyavganger til Palma. Derfra kan du ta taxi til starthotellet.

OBS:

Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer transport til destinasjonen. Vi kan være behjelpelige med å arrangere fly. Kontakt oss for å høre mer om dette.

Vær og klima

down v arrow

Klima

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 18087,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 13912,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Startdag hver fredag og søndag i sesongen

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatting inkl. frokost
 • 1x lunsj i Petra og 1x paellalunsj med vin (normalt i Fornalutx)
 • Detaljerte kart og rutebeskrivelse på engelsk og tysk
 • Bagasjetransport
 • Velkomstmøte
 • 1x busstransfer gjennom Tramuntanafjellene med et stopp ed Lluc-klosteret - sykkel inkl. 
 • Mulighet for å få tilsendt GPX-filer
 • Nødtelefon

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport til og fra Norge
 • Eventuelle turistskatter

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Sykkelleie
 • El-sykkel
 • Halvpensjon (6 middager)
 • Ekstra natt inkl. frokost i Playa de Palma
  • Dobbeltrom/enkeltrom

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Eurobike, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Eurobike. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden