Azorenes magiske verden

Vandreferie på egenhånd til Azorene | Vanskelighetsgrad 1-2

Utforsk den frodige naturen på Azorene på en uforglemmelig reise på egen hånd. Oppdag de praktfulle kratersjøene, Furnas varme kilder og idylliske byer som ønsker deg velkommen på portugisisk vis.

In stock
Travel Code
VAI-010
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Utforsk den største øya på Azorene, São Miguel
blue encircled check Dra på en uforglemmelig hvalsafari
blue encircled check Vandre det ikoniske Furnas-krateret og se en aktiv vulkan
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Pakk kofferten og begi deg ut på en eventyrlig reise til det frodige landskapet på Azorene. Reisen utspiller seg på São Miguel, den største øya på Azorene, som ligger i hjertet av Atlanterhavet. Her kan du se frem til å utforske øyas tre majestetiske kratere, de nydelige sandstrendene og idylliske fiskelandsbyer omgitt av den milde Golfstrømmen. Se frem til å oppleve alt fra vulkanen Furnas og dens varme kilder, til kalderaen Sete Cidades, omgitt av grønne innsjøer, beitemarker og blå hortensiaer. Frodig natur, bananavlinger, pittoreske landsbyer med hvite hus og barokke kirker ønsker deg også velkommen til den portugisiske livsstilen.

Kort

down v arrow

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Azorene
Velkommen til Azorene. Du ankommer flyplassen, hvoretter du blir kjørt til hotellet ditt i Capelas, på den nordlige delen av øya. Du skal bo her i to netter.

Dag 2. Sete Cidades, ca. 12 km - 4 timers vandring
Det er på tide å oppleve den vestlige delen av São Miguel, hjemmet til det store krateret Sete Cidades. Her venter de to kratersjøene som utstråler hver sin klare, blå og grønne farge. Innsjøene er atskilt av en bro med 7 buer, som symbolsk representerer de 7 byene på det tapte kontinentet Atlantis. Etter dagens vandring blir du kjørt langs den nordlige kystveien, hvor du underveis vil se de fredelige landsbyene med hvite hus, de små havnene og vakre klippene.

Dag 3. Ponta Delgada og hvalsafari
Denne morgenen går turen til Ponta Delgada. Du kan bruke morgenen på å utforske den vakre hovedstaden, som bugner av kirker, hager og brosteinsbelagte gater. På ettermiddagen drar du mot havet, hvor en uforglemmelig hvalsafari venter på deg, hvor du vil lære mer om det fascinerende marine livet som utspiller seg i det enorme havet utenfor Azorene. Du bor i to netter på hotellet i Ponta Delgada.

Dag 4. Lago de Fogo, ca. 12 km - 4 timers vandring
I dag blir du kjørt til dagens tursted. Du vil vandre ved den berømte innsjøen Lagoa do Fogo. For å nå innsjøen må du vandre langs områdets vanningskanal, også kalt Levada, og krysse et geotermisk aktivt område. Du vil også nyte den fantastiske utsikten fra toppen, hvorfra du på en klar dag kan se alle områdene rundt. Turen går tilbake langs kysten, hvorfra transporten din venter på å ta deg tilbake til hotellet.

Dag 5. Rota de Agua (vannrute), ca. 8 km - 3 timers vandring
I dag igjen blir du kjørt til startpunktet for vandredagen. Herfra må du følge "vannveien", lokalt kjent som Rota de Agua. På veien kommer du til Janela do Inferno, en vertikal vegg rik på vannkilder. Her er det mulig å se et hulrom som er helt naturlig laget av vannkraften. Benytt anledningen til å sette pris på skjønnheten til dette stedet ved å ta en velfortjent pause her og samle energi til neste etappe. Når du går videre, vil du krysse en rekke majestetiske broer som en gang ble brukt til å forsyne den gamle alkoholfabrikken Lagoa. Etterpå er det transfer til Furnas, hvor du har tre netter.

Dag 6. Gorreana teplantasjer – Maia – Praia da Viola – Furnas, ca. 6 km - 2 timers gange
Dag 6 byr på regionskifte, og du setter kursen mot Furnasdalen, som ligger sentralt på øya. Du blir kjørt og satt av ved Gorreana teplantasje (gratis inngang), som er en av de mest unike plantasjene i Europa. Her dyrkes, samles og produseres teen slik forfedrene gjorde for mange år siden. Deretter blir du kjørt til byen Maia for å begynne dagens fottur. Du går langs en svingete sti som fører deg gjennom de trimmede, grønne buskene. Vi anbefaler at du følger stien slik at du kommer deg gjennom plantasjene. Noen av de høye delene av stien kan skilte med fantastisk utsikt over nordkysten. Etterpå vil en liten landevei føre deg til landsbyen Maia, hvor du kan se frem til en vakker kystvandring som beriker deg med både natur og kultur. Her kan du nyte det vakre havet og de mange bassengene som en gang ble brukt av kvinnene i landsbyene til å vaske klær. Du vil også passere områdets vindmøller, som vitner om øyas fortid med hveteoppdrett. Du avslutter dagen i Furnas, hvor du skal tilbringe to netter.

Dag 7. Furnas, ca. 12 km - 3 timers vandring
I dag vandrer du i Furnas-krateret. Når du beveger deg gjennom frodig vegetasjon, vil du se øygruppens aktive vulkan og passere varme kilder, gassventiler og svovelbad. Du vil oppleve områdets nære tilknytning til de gastronomiske tradisjonene, noe som viser seg i den berømte "cozido", som tilberedes med geotermisk varme.

Dag 8. Hjemreise
Dagen for hjemreisen er kommet. Du blir hentet av en taxi 2,5 timer før flyavgang.

Vanskelighetsgrad 1-2

down v arrow

Dette er en lett til moderat vandretur på mellom 2 til 4 timers gange per dag og en gjennomsnittlig stigning/nedstigning på 100 til 500 meter. Vi anbefaler alltid et grunnleggende godt kondisjonsnivå, men i utgangspunktet kan alle være med på denne turen. De fleste vandreturer tar deg langs rolige stier spredt over hele øya. På denne måten vil du samle massevis av inntrykk fra São Miguel.

Innkvartering

down v arrow

Underveis bor du på flotte 3 til 4-stjerners hoteller med basseng, hvor de kan slappe av ved etter vandredagene. Turen er inkl. frokost.

 • 2 netter på Hotel Vale do Navio - moderne hotell med basseng, spa og havutsikt
 • 2 netter på Ponta Delgada Hotel - et av de første hotellene på Azorene. Nylig renovert med mye sjel og sjarm
 • 3 netter på Hotel Terra Nostra Garden - hotell med verdenskjent hage med termalbasseng med vulkansk vann på 40 grader

Lunsj kan kjøpes på hotellene for neste dag og tas med på fotturen, ellers kan den kjøpes i lokale butikker i overnattingsbyene og tas med.

Til middag kan du fritt velge om du vil spise på hotellet eller på en av de lokale restaurantene.

Vær oppmerksom på at hotellene ovenfor kan være fullbooket. I tilfelle av disse vil et tilsvarende hotell bli booket.

Transport

down v arrow

Fly:
Det er mulig å fly til Ponta Delgada flyplass, hvor det er arrangert transfer til det første hotellet.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss, før du bestiller transport til destinasjonen. Vi kan være behjelpelige med å bestille fly. Kontakt oss for å høre mer.

Vær og klima

down v arrow

Vejr og klima på Azorerne

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 24499,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 16332,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:
Hver dag i sesongen

Inkludert i prisen:

 • 7 netter inkl. frokost
 • Bagasjetransport
 • Transfer ifølge programmet
 • Transport fra/til Ponta Delgada flyplass
 • Rutebeskrivelse og kart på engelsk
 • Hvalsafari

Ikke inkludert:

 • Transport til og fra Norge
 • Drikkevarer
 • Eventuelle turistskatter

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Walk Inn, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Walk Inn. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden