Fra Bordeaux til Toulouse

Frankrike | Sykkelferie på egen hånd | Vanskelighetsgrad 1

Finn frem sykkelhjelmen og dra på en herlig sykkelferie i Frankrikes underverker, som byr på vinregioner i verdensklasse, sjarmerende landsbyer og storslått natur.

In stock
Travel Code
CYF-359
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Følg Garonne-kanalen, inkludert på UNESCOs verdensarvliste
blue encircled check Sykle gjennom sjarmerende byer og Bordeauxs utallige vingårder
blue encircled check Opplev «Den rosa byen», Toulouse
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon6 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Denne fantastiske sykkelferien til Frankrike byr på noe for enhver smak! Drømmer du om en sykkelferie fylt med natur, kultur, sport, kulinariske opplevelser og moro, er dette den perfekte ferien for deg. På din reise i Frankrike følger du Garonne-kanalen, som står på UNESCOs verdensarvliste, og utforsker bl.a. Frankrikes mangfoldige landskap. I tillegg til dette kan du oppleve en rekke vingårder, frukthager, landsbyer og historiske monumenter. Sykkeleventyret ditt starter i den store byen Bordeaux, kjent for sin vinregion og for sine mange praktfulle slott, og det ender i den fiolette byen Toulouse. Se frem til å omfavne den franske atmosfæren og starte hver morgen med å si "Bonjour".

Kart

down v arrow


*Vær oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presis informasjon.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Bordeaux
Du ankommer på egenhånd til UNESCO-byen Bordeaux, hvor du blir innkvartert på et sentralt 3-stjerners hotell. Her vil du få utlevert sykkelen og rutenotater, som angir ruten din. Bordeaux er en svært populær by, bl.a. på grunn av byens mange vingårder og vakre elver som du har gleden av å utforske.

Dag 2. Fra Bordeaux til Entre-Deux-Mers
Sykling: 45-60 km - 200 høydemeter
I dag følger du en rute som lar deg oppleve regionen Entre-Deux-Mers, som består av 55 km med vakre, grønne stier og veier. Dette landskapet vil utvilsomt fortrylle deg. Når du forlater Bordeaux, følger du stien ved den vakre elven Garonne. Underveis sykler du gjennom Entre-Deux-Mer's til du kommer til Creon og Sauveterre de Guyenne, to praktfulle byer med historiske bymurer. På slutten av dagen sykler du langs små veier, som omgitt av vingårder, til du kommer til overnattingsstedet ditt.
Måltider inkludert: frokost og middag

Dag 3. Begynnelsen av Garonne-kanalen
Sykling: 25-55 km - 225 høydemeter
I dag følger du en vakker sykkelrute, som vekselvis går gjennom sjarmerende vingårder og imponerende skoger. Ruten er enkel og kan tilpasses dine ønsker. Under turen kan du nyte de mange stoppestedene som er tilgjengelige for alle syklister. Sent på ettermiddagen blir du innkvartert på et koselig gjestehus i Meilhan eller Sigalens.
Måltider inkludert: frokost og middag

Dag 4. Garonne-dalen og dens rikdom
Sykling: 55-60 km - 100 høydemeter
Dagen byr på en naturskjønn sykkeldag gjennom Garonnedalen og flere frukthager, hvor du bl.a. sykle gjennom Buzet-sur-Baise, Le Mads d'Aen og andre små, sjarmerende byer. Senere på dagen kommer du til det populære området Sérignac, hvor du kan utforske en historisk landsby som dateres tilbake til 1200-tallet.
Måltider inkludert: frokost  (middag kan kjøpes i tillegg)

Dag 5. Fra Sérignac sur Garonne til Moissac
Sykling: 60 km - 60 høydemeter
Dagens sykkelrute byr på flere severdigheter som du kan glede deg til å oppleve. Først følger du en enkel og trygg rute omgitt av praktfulle platantrær. Når det gjelder attraksjoner kan du glede deg til å beundre fantastiske steder som bl.a. kanalbroen over Baise, Agen Auvillar-akvedukten, innsjøen Saint-Nicolas-de-la-Grave og til slutt den historiske byen Moissac. Den siste natten langs kanalen kan du nyte den rolige atmosfæren samt et fantastisk hotell med panoramautsikt over elvene Garonne og Tarn, som møtes på dette tidspunktet.
Måltider inkludert: frokost (middag kan kjøpes i tillegg)

Dag 6. Mellom Capitol og Abbey
Sykling: 64 km - 100 meter
Garonne-kanalen fremhever sjarmen til landsbyene i Tarn-et-Garonne-regionen, dominert av kirker i gotisk stil fra Toulouse. Du kan f.eks. besøke Montech, kjent for sin unike marina. Selvfølgelig kan du ikke reise hjem uten å se Toulouse, som kan skryte av sin berømte Place du Capitole samt kallenavnet "Den rosa byen" på grunn av leirsteinene som ble brukt til å bygge byen. Byens andre kallenavn er selvsagt også «Violers City», som du også kan glede deg til å beundre. Om kvelden blir du innkvartert på et 3-stjerners hotell.
Måltider inkludert: frokost

Dag 7. Hjemreise
Hjemreise, med mindre du har bestilt ekstra netter.
Måltider inkludert: frokost


Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.


Vanskelighetsgrad 1

down v arrow

Denne sykkelferien byr på lett terreng med få bakker med korte dagsetapper på rundt 25-60 km. Alle med normal kondisjon kan enkelt klare turen.

Innkvartering

down v arrow

Under sykkeleventyret ditt vil du bli innkvartert på ulike 3- og 4-stjerners hoteller/gjestehus. Bagasjen din vil bli fraktet fra hotell til hotell.

Sykler og sykkelutstyr

down v arrow

Du har mulighet til å leie sykkel eller elsykkel, se priser under tillegg. Syklene er utstyrt med låser, reparasjonsutstyr, salvesker, sykkelhjelmer, sykkelvesker, sykkelassistanse (ved større skader).

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Du kan fly til Bordeaux flyplass.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du bekrefter reisen med oss ​​før du planlegger fly/tog/buss til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelige med å arrangere flyreiser. Kontakt oss for mer informasjon.

Vær og klima

down v arrow

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 14855,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 10762,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Hver dag i sesongen

Inkludert i prisen:

 • 6x netter i sjarmerende gjestehus og 3* eller 4* hoteller inkl. frokost
 • Transport av bagasje
 • Rutenotater og kart (fransk eller engelsk)
 • 2x middag (dag 2 og 3)
 • Telefonassistanse hele døgnet

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport fra/til Norge
 • Sykkelutleie

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Sykkelutleie
 • 2x ekstra middag
 • Ekstra netter (dag 4 og 5)

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Evazio, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Evazio. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden