Sykkelcruise i Tsjekkia

Bli med på et storslått sykkelcruise i Tsjekkia

Tsjekkia, en liten nasjon i hjertet av Europa, svikter aldri med å imponere med de endeløse elvelandskapene, sjarmerende landsbyer og mystiske slott som er rike på historie helt tilbake fra Middelalderen.

Fantastiske Tsjekkia

Tsjekkia er bestemt verdt å vurdere når det kommer til sykkelcruise i Europa. Det lille landet er fullt av vakre elver som Elben og Moldau, som i Tsjekkia er kjent som "Vtlava". Moldau skjærer seg igjennom den tsjekkiske hovedstaden Praha, som uten tvil er et høydepunkt på et sykkelcruise Tsjekkia. Byen har blitt tildelt tittelen «Den gylne stad» og «Byen med de 1000 spir». Når Prahas broer over Moldau viser sin helt spesielle glød og byens kirketårn skinner vakkert i sollyset, er det ikke vanskelig å forstå noen av de to kallenavnene. Det er verdt å fremheve Prahas kjente severdigheter som den vakre gotiske broen, Karlsbroen, den høyt og vakkert beliggende borgen Prazsky Hrad, Europas største borgkompleks og ikke minst den gamle bydelen med et herlig shoppingliv. Og det beste av alt er at sykkelcruiset går gjennom Praha, hvilket er en fantastisk mulighet for å gå på oppdagelse i den vakre byen.

På en reise i Tsjekkia som kombinerer det beste av elvecruise og sykkelferier, kommer frodige landskaper med klare innsjøer til å ta over etter buktene elver og høye fjell, som igjen avløser sjarmerende byer. Mens noen byer er idylliske og hyggelige, er andre prektige med ekstravagante slott og borger samt historiske klostre.

Vis mer
per side

1 Item

På sykkel og hotellbåt i Tsjekkia

Opplev den gyldne storbyen Praha og utforsk de tsjekkiske elvebreddene langs Moldau og Elben. Det herlige sykkelcruiset starter og slutter i Praha.


  • Ingen dato sett
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 Netter
Forespørsel

3 gode grunner til å dra på sykkelcruise i Tsjekkia

  1. Transport: Uansett hvordan du velger å reise til Tsjekkia, er turen overkommelig. Både med tog, fly og i egen bil er det gode muligheter for å komme raskt til sykkelcruise-destinasjonen din.
  2. Allsidighet: På et sykkelcruise i Tsjekkia kommer du til å oppleve at kulturbyer og historie veksler med åpne vidder og snevre passasjer i elvenes løp. Du får med andre ord litt av det beste fra mange verdener: Natur, sykling, kultur og seilas.
  3. Prisen: Sett med norske briller er Tsjekkia et billig land å feriere i. Du kan bl.a. kaste deg over lekre tsjekkiske øl.
Prag - Den gamle bydel Cykelkrydstogt - Tjekkiet Prag - broer

Det er ikke bare Tsjekkia som legger opp til et herlig sykkelcruise. Hos Ruby Travel har vi sykkelcruise som kan ta deg med til mange forskjellige deler av Europa. Du kan bl.a. lese om våre sykkelcruise på vakre Donau eller gå på oppdagelse i f.eks. Italia eller Kroatia. Hvis du helst vil skifte hotellbåten ut med vanlige hoteller, er det kanskje en ide å vurdere en klassisk sykkelferie.