Om Magic Tours

Magictours ApS er en del av Ruby Travel og Nordens ledende Disneyreise-arrangør

Siden åpningen av Disneyland® Paris i 1992 har Magictours ApS vært en fast del av den magiske fornøyelsesparken. Vi var med fra starten, derfor er vi i dag «Selected Tour Operator» og Nordens absolutt ledende arrangør av reiser til Disneyland® Paris.

Som navnet vårt, Magic Tours, gjenspeiler, handler vi i dag utelukkende om turer til Disneyland® Paris. Når du bestiller din ferie med Magic Tours kan du velge mellom kjør selv, buss og fly, selvfølgelig kombinert med et opphold og massevis av opplevelser i Disneyland® Paris.

I 2019 ble Magictours ApS en del av det aktive reisebyrået Ruby Travel, og magien fortsetter ufortrødent under nytt tak. Ingen kjenner Disneyland® Paris bedre enn oss, og ingen er mer dedikert til å gi gjestene en magisk opplevelse..

  

Transport og innkvartering for enhver smak

Uansett om du foretrekker å kjøre selv eller hoppe på flyet til Disneyland®Paris, kan du trygt stole på vårt erfarne og dyktige personale. Vi vil gjøre alt for å sikre at du og din familie – eller hvem ellers du ønsker å dele opplevelsen med – får en fantastisk ferie i Disneyland®Paris.

Vi kjenner hver eneste krok og krok av Disneyland®Park, som inkluderer Main Street, USA®, Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland® og Discoveryland®, derfor vil vi gjerne inviterer på en omvisning i filmens fantastiske univers i Walt Disney's Studios® Park.

Spør oss også gjerne om hotellene i Disneyland® Paris, som har et eget kapittel. Da vil vi fortelle deg alt om Disneys herlige hoteller, som ligger i parken med behagelig gangavstand til alle attraksjonene. Du kan bo på Disney's Davy Crockett Ranch®, Disney's Hotel Santa Fe®, Disney's Hotel Cheyenne®, Disney's Sequoia Lodge®, Disney's Newport Bay Club®, Disney's Hotel New York® - The Art of Marvel eller på Disneyland® Hotel. Hvert hotell har sitt eget tema og spesielle atmosfære, men den gode kvaliteten og servicen har de til felles. Mulighetene er uendelige, og vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for ditt ferieopphold.

Disneyland®Paris rimer på stjernestøv, glede, feiring og farger – og du får nøkkelen hos oss. Ring Magic Tours i dag - vi hjelper deg med å åpne døren til drømmeferien!

  

Kontakt oss

Magictours ApS
- En del af Ruby Travel

P-nummer: 1025321827
Cvr Nummer 18422298
Medlem av Rejsegarantifonden med nummer 206

Adresse:
Europaplads 16, 1. sal
8000 Aarhus

Telefon:
+45 70 13 03 30

Åpningstider:
Mandag - fredag 9.00-16.00