På sykkel fra Brussel til Brügge

Belgia I Sykkelferie på egenhånd I Vanskelighetsgrad 1-2

Fascinerende kulturer, flamske landsbyer og naturskjønne landskap kjennetegner denne sykkelferien til det allsidige Belgia, en tøff diamant blant europeiske land. Blir du med?

In stock
Travel Code
CYB-404
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSmak på Belgias beste vafler, sjokolade og øl
blue encircled checkByen Gent, inkludert på UNESCOs Creative City-liste
blue encircled checkMulighet for fordypning i flamsk kultur
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

På denne naturskjønne sykkelferien fra Brussel til Brügge kan du se frem til å utforske de vakreste byene i Belgia. Du vil oppleve noen av Belgias mest kjente steder, men du vil utvilsomt også se noen av landets skjulte skatter. Til tross for at Belgia er et av de mindre landene i Europa, har landet mye å by på – alt fra historiske middelalderslott og moderne arkitektur til delikat gastronomi og mer enn 1000 ølmerker. I tillegg har Belgia totalt 3 offisielle språk, og dette betyr at du vil få fordype deg i flere ulike kulturer på ditt sykkeleventyr i dette fascinerende landet. Denne fantastiske sykkelferien i Belgia tilbyr deg en velfortjent pause fra den travle hverdagen.

Kart

down v arrow


*Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presis informasjon.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Brussel
Du ankommer på egenhånd til hovedstaden i Belgia, Brussel. Kommer du tidlig har du muligheten til å oppleve byens mange severdigheter som La Grand Place, Manneken Pis, de deiligste vafler, sjokolade og selvfølgelig øl. Brussel er en by hvor kulturgribber, shoppere og reiseentusiaster koser seg!
Du overnatter i Brussel.

Dag 2. Brussel – Mechelen
Sykling: 66 km
Etter at du har tilbrakt en deilig dag i Brussel, er det nå på tide å forlate storbyen. I dag sykler du gjennom de belgiske forstedene til du kommer til Grimbergen, som er kjent for sin vakre klosterkirke. Deretter sykler du langs landeveier, forbi en rekke andedammer, langs den vakreste elv, rundt en skog og gjennom enger og kornåker til du kommer til Mecehelen. Denne byen er ikke like stor som de andre flamske byene, men den er utvilsomt en av de fineste. Du overnatter i Mechelen.

Dag 3. Mechelen – Antwerpen
Sykling: 45 km
I dag besøker du byen Sint-Kathelijne-Waver, hvor en uforglemmelig opplevelse venter. Byen huser Ursuline Institute, en internatskole drevet av nonner, som inneholder den vakreste kunsten! Her kan du beundre en vellykket blanding av jugendstil, nygotisk, nyimperium og art deco, og best av alt: den vakre vinterhagen. Etter denne opplevelsen fortsetter sykkelturen gjennom landsbygda til Duffel ved elven Nete, Mortsel og Berchem. Hvis du er interessert i militær arv, kan du ta et lengre stopp i Mortsel for å besøke Fort nr. 4, en av de originale Brialmont-festningene (1860-1864), som dannet Antwerpens forsvarslinje. Festningen er bygget av murstein med sandsteinsdekorasjoner og står på en øy omgitt av en vollgrav og en isbre. Avslutt dagen i Antwerpen, en by med en lang øltradisjon og utallige kafeer. Her kan du også oppleve gamlebyen eller gå på jakt etter antikviteter, kuriositeter, boligdekorasjoner, vintage motefunn og til og med diamanter! Du overnatter i Antwerpen.

Dag 4. Antwerpen – Dendermonde
Sykling: 61 km
Mens du følger Schelde-elven det meste av ruten, er denne dagen preget av historie. I nærheten av Kruibeke ligger det praktfulle slottet kalt Wissekerk, som var et såkalt vannslott og en del av Antwerpens forsvarslinje langs elven tilbake på 900-tallet. Litt lenger borte kan du krysse Scheldeelva med fergen. Fortsett deretter til De Zilverreiger, et regionalt museum som har som oppgave å bevare kunnskap om handel og håndverk som kurvveving, elvefiske, bødkeri, linforedling og treskoproduksjon som blomstret lokalt tidligere. Dette blir en spennende dag hvor du virkelig kommer inn under huden på den flamske kulturen.
Du overnatter i Dendermonde.

Dag 5: Dendermonde – Gent
Sykling: 47 km
I dag igjen sykler du langs bredden av Schelde-elven, hvor du sykler forbi en rekke sjarmerende flamske landsbyer. Når du ankommer Laarne slott kan du ta en velfortjent pause før du fortsetter mot Gent. Gent byr på et hav av skjulte skatter da byen bl.a. er inkludert i UNESCO Creative City and Music, ettersom musikkscenen blomstrer. Her kan du oppleve klokkespill, konserter og musikkstudenter synge sammen på kaiene – musikken er overalt og omfavner hele byen. Når mørket faller på er stemningen helt magisk, takket være byens geniale lyssystem.
Du overnatter i Gent.

Dag 6: Gent – ​​Maldegem
Sykling: 57 km
I dag setter du kursen vestover og opplever den landlige Meetjesland-regionen, som er et rent sykkelparadis med grønne skoger, vakre enger og imponerende kornåkre. Dette er en enkel sykkeltur mens du sykler gjennom et flatt landskap. Snart kommer du til Eeklo, en liten by kjent for sine mange skulpturer. Deretter sykler du gjennom de to naturskjønne skogene Het Leen og Drongengoed, hvis landskap vil få deg til å tenke tilbake på Tolkiens fantasiverden. Om kvelden kan du slappe av i Maldegem, hvor du også skal overnatte.

Dag 7: Maldegem – Brügge
Sykling: 54 km
I dag har du igjen gleden av å sykle gjennom det fantastiske, flate og flamske landskapet. Etter at du har forlatt Maldegem sykler du gjennom noen fredelige landsbyer som Knesselare, Maria-Aalter og Moerbrugge. På den siste strekningen følger du Ghent-Brugge-kanalen, som dateres tilbake til 1300-tallet og derfor er en av de eldste kanalene i landet. Sammen med sine bredder danner kanalen en grønn korridor som er viktig for biologisk mangfold. Dagens endelige destinasjon, sjarmerende Brugge, er en sann perle i Belgia, som tilbyr brosteinsbelagte veier, en eventyrlig atmosfære og middelalderbygninger som gir liv til historien – du har nå landet i en ekte ridderroman!
Du overnatter i Brügge.

Dag 8. Hjemreise
Hjemreise, med mindre du har bestilt ekstra netter.


Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

Vanskelighetsgrad 1-2

down v arrow

På denne sykkelferien i Belgia kan du forvente lett terreng og dagsetapper på 45-65 km. Denne turen kan derfor gjennomføres av alle som ønsker å sykle.

Innkvartering

down v arrow

Under reisen bor du på 3- og 4-stjerners hoteller, som er nøye utvalgt for å gjøre turen så behagelig som mulig. Bagasjen din vil bli fraktet fra hotell til hotell.

Sykler og sykkelutstyr

down v arrow

Vanlige sykler eller el-sykler kan leies. Syklene er utstyrt med sykkelveske, håndbremser, lås og et lite reparasjonssett. Sykkelhjelmer kan også leies.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Det enkleste er å fly til Brussel, noe som er mulig fra flere flyplasser i Norge.

Tog:
Du kan også velge å ta toget fra Danmark. Fra København tar det ca. 15 timer.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du bekrefter reisen med oss ​​før du planlegger fly/tog/buss til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelige med å arrangere flyreiser. Kontakt oss for mer informasjon.

Vær og klima

down v arrow

Klima

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 15462,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 10004,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Hver fredag ​​og søndag i sesongen

Inkludert i prisen:

 • 7x netter på 3- og 4-stjerners hotell inkl. frokost
 • Rutebeskrivelse og kart
 • Bagasjetransport
 • Turistskatt

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport fra/til Norge
 • Sykkelutleie
 • Parkering
 • Forsikringer
 • Andre måltider

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Sykkelutleie
 • El-sykkel
 • Sykkelhjelm
 • Ekstra natt i Brugge eller Brussel

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Belgian Biketours, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Belgian Biketours. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden