Sykkelferie for alle til Loiredalen

Frankrike | Sykkelferie på egen hånd | Vanskelighetsgrad 1

Storslåtte slott, vakre naturområder og fransk gastronomi venter på deg når dette sykkeleventyret tar deg til Loiredalen som ligger i det kjente Frankrike.

In stock
Travel Code
CYF-024
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSykle langs den legendariske sykkelruten, La Vélodyssée
blue encircled checkGå på en kulinarisk oppdagelse i rutens mange fiske- og østersbyer
blue encircled checkNyt utsikten over laguner, ville skoger og hvite sandstrender
calendar iconIndividuell avreisedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon5 Netter

Dette kan du glede deg til

down v arrow

Hvis det er én ting Loire-dalen er kjent for, så er det slottene! Dalen inneholder mer enn 300 slott, alt fra borgfestninger fra 900-tallet til overdådige kongeboliger som var en del av Frankrikes storhetstid. Ta et skritt tilbake i tid, opplev Frankrikes storhetstid og nyt Frankrikes tradisjonelle atmosfære.

Se frem til et fortryllende sykkeleventyr på egenhånd i vakre Frankrike. Under reisen sykler du gjennom Loire-dalen, hvor du bl.a. sykler gjennom historiske middelalderbyer, forbi majestetiske slott og blant de vakreste naturlandskapene som bidrar til den tradisjonelle franske atmosfæren. I tillegg kan du glede deg til å besøke flere områder som står på UNESCOs verdensarvliste. Sykkeletappene er relativt korte, derfor er dette også en barnevennlig sykkelferie. På kveldene kan du gå til en av områdets overdådige restauranter eller kafeer for å smake på franske delikatesser.

Kart

down v arrow

*Vær oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presis informasjon.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Amboise:
Du ankommer Amboise og sjekker inn på ditt herlige hotell, hvor du overnatter på et 2-stjerners hotell. Har du leid sykkel for ferien, kan du hente den i dag. Kommer du tidlig til Amboise bør du utforske denne vakre byen før sykkelturen starter i morgen.

Dag 2. Amboise – Tours:
Sykling: 28 km
Hvis du ikke besøkte det fantastiske Château de Clos Lucé i Amboise i går, bør du gjøre det i dag før sykkelturen til historiske Tours. Tours er en idyllisk by som ligger i Loire-dalen, hvor det finnes en rekke UNESCOs verdensarvsteder som du kan se frem til å besøke. Byen er også fødestedet til den kjente forfatteren Honoré de Balzac. Se frem til å spasere i de brosteinsbelagte gatene, beundre vakre bindingsverkshus og den praktfulle Saint-Gatien-katedralen, mens du nyter byens sjarmerende atmosfære. Du overnatter i Tours på et 2-stjerners hotell.

Dag 3. Tours – Azay le Rideau:
Sykling: 35 km
Dagens sykkeltur byr på en av de vakreste sykkelrutene langs den idylliske Loire. Under sykkelturen er det en god idé å ta en stopp for å besøke det historiske renessanseslottet Château de Villandry, hvor du kan spasere rundt i de fantastiske hagene, som er omgitt av et fortryllende landskap. Deretter fortsetter du til Château d'Azay-le-Rideau, et pittoresk slott, som ligger på en øy midt i Indrefloden. Château d'Azay-le-Rideau er et av de mest kjente slottene i hele Loiredalen, som tiltrekker seg mange historieinteresserte turister fra hele verden. Om kvelden kan du se frem til å bli innkvartert på et 3-stjerners hotell i Azay Rideau.

Dag 4. Azay le Rideau – Chinon:
Sykling: 38 km
I dag sykler du i retning Bréhémont, hvor du følger elven Loire. Storslåtte landskap og tradisjonelle, gammeldagse båter pryder utsikten under sykkelruten, noe som bidrar til den autentiske og harmoniske atmosfæren. I dag skal du også besøke Château d'Ussé, et majestetisk slott som inspirerte Walt Disney da han konstruerte Disney-slottene (dette er en 3,5 km rundtur). Deretter kan du velge mellom to ruter som vil følge deg til Chinon: den raskeste ruten går fra bredden av Loire til Huhaudrie, hvor du når Chinon etter 12 km. Den klassiske ruten følger derimot Loire, hvor du sykler forbi Loire- og Indre-elvenes samløp. Etter Avoine passerer du Savigny en Verón og følger elvebredden til Chinon. Om kvelden overnatter du på et 3-stjerners hotell i Chinon.

Dag 5. Chinon – Saumur:
Sykling: 35 km
På din siste sykkeldag sykler du langs bredden av Vienne-elven og sykler mot Savigny en Verón. Fortsett til sammenløpet av Vienne og Loire ved Candes-Saint-Martin, en sjarmerende landsby som kunne ha hoppet ut av et postkort. Når du ankommer landsbyen Montsoreau, tar du en kort avstikker til Fontevraud-klosteret, et av de vakreste kulturarvstedene i Loire-dalen. Til slutt må du ikke glemme å besøke Château de Montsoreau, som er bygget i renessansestil og er det eneste slottet som er bygget direkte på elveleiet. I Biemboire kan du selv bestemme om du vil sykle gjennom en vingård eller følge den nye Loire-sykkelveien langs den vakre elven. Den siste kvelden tilbringer du på et 3-stjerners hotell i Saumur.

Dag 6. Hjemreise:
Du reiser hjem etter frokost, med mindre du har bestilt ekstra netter.

Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

Vanskelighetsgrad 1

down v arrow

Du sykler stort sett på gode sykkelveier og små, asfalterte veier som er godt merket. Dagsetappene er på 28-40 km og er derfor også en barnevennlig tur.

Innkvartering

down v arrow

Under sykkelturen vil du bli innkvartert på 2- og 3-stjerners hoteller, hvor frokost er inkludert. Bagasjen din vil bli fraktet fra hotell til hotell.

Sykler og sykkelutstyr

down v arrow

Dersom du ikke tar med egen sykkel, har du mulighet til å leie en. Leiesykkelen vil bli levert til deg på hotellet ditt i Amboise. Sykkelen skal så hentes igjen i Saumur når sykkelferien er over. Du kan velge mellom følgende leiesykler:

 • Trekking sykkel
 • El-sykkel

Alle sykler er utstyrt med sykkelveske, hjelm, sykkellås, sykkelpumpe og reparasjonssett. Har din egen sykkel smale dekk bør du velge leiesykkel.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Du kan fly til Paris og deretter ta toget til Amboise, som er ca. tar 2 timer.

Tog:
Det er også mulig å ta tog fra Danmark med endringer underveis.

Kjør selv:
Du kan også kjøre med bil via Danmark. En stor parkeringsplass er 2 min. fra det første hotellet (ikke under tilsyn). Dette koster €5 pr dag.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du bekrefter reisen med oss ​​før du planlegger fly/tog/buss til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelige med å arrangere flyreiser. Kontakt oss for mer informasjon.

Vær og klima

down v arrow

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
   

1 person. Enkeltrom

Fra 11065,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 8033,- NOK
down v arrow

Praktisk informasjon

down v arrow

Mulige ankomstdager:

 • Hver dag i sesongen

Inkludert i prisen:

 • Overnatting på 2- og 3-stjerners hotell inkl. frokost
 • Digitale reisedokumenter
 • Informasjonsbrosjyrer
 • Bagasjetransport

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport fra/til Norge
 • Leie av sykkel
 • Middag og lunsj
 • Drikkevarer
 • Reisedokumenter i papirform
 • Inngangsavgift til turistattraksjoner
 • forsikringer
 • Transport fra Saumur til Amboise

Mulige tillegg (Se priser for tillegg under "Bestill"):

 • Sykkelutleie
 • Reisedokumenter i papirform
 • Ekstra netter
 • Barnesykler eller tag-along sykler
 • Sykkelhenger
 • Barnesete

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Grand Angle, og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Grand Angle. Reisen din er dekket av Ruby Travels medlemskap i danske rejsegarantifonden, medl.nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis turen finnes billigere hos en annen tilbyder på bestillingstidspunktet.

Link til toppen av siden