INTRODUKSJONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMASJONREISE FORESPØRSEL

Racing under den spanske solen

Sykkelferie i Spania på racersykkel på egenhånd

Dra på en herlig mosjonssykkelferie med fast base, hvor utsikten og opplevelsene er i toppklasse. Opplev karakteristiske spanske byer, vakker natur og Mallorca på sitt beste!

In stock
Travel Code
CMI-002

Dette kan du glede deg til

Vi ønsker deg velkommen til en sportslig fornøyelse i Mallorcas storslåtte atmosfære. På denne reisen kan du se frem til å utforske øyas mangfold fra sykkelen din, og avhengig av den daglige ruten kan du forlenge eller forkorte etappene – det er noe for enhver smak! I tillegg til å sykle i vakre omgivelser byr Mallorca også på et bredt spekter av bademuligheter og spennende byer, bl.a. hovedstaden Palma. Du bor på samme hotell under hele reisen, nemlig Hotel Aluasoul Palma, som ble renovert i 2020 og kun er for voksne. Finn frem sykkelen og sykkelhjelmen og se frem til et stort sykkeleventyr på makeløse Mallorca!

Kart

Dagsprogram

Dag 1.
Du ankommer til Palma/El Arenal på egenhånd, hvor sykkeleventyret ditt begynner.

Dag 2. Palma / El Arenal – Randa – Palma / El Arenal
Sykling: 70 km
I dag skal du utforske de første sykkeletappene. Etappene tar deg via kystområdet Llucmajor til Puig de Randa-fjellet. Returruten går via Algaida tilbake til hotellet i Palma/El Arenal/can Pastilla. I løpet av turen vil du bl.a. oppleve idylliske byer, vakkert fjellandskap og naturskjønn utsikt.

Dag 3. Palma / El Arenal – Felanitx – Sant Salvador – Palma / El Arenal
Sykling: 125 km
Dagens etappe kjøres via Llucmajor, Ses Salines og videre til Santanyi og Felanitx, og det betyr at du vil oppleve mange av Mallorcas skjulte skatter underveis. Du kan velge mellom 2 versjoner av dagens etappe: en mer komfortabel rute via Porreres og tilbake til Llucmajor eller den utfordrende ruten opp til klosteret San Salvador (+ 8 km) og tilbake til hotellet. Uansett hvilken rute du velger, er du garantert en fantastisk opplevelse.

Dag 4. Palma / El Arenal – Orient – ​​Palma / El Arenal
Sykling: 100 km
I dag setter du kursen igjen mot vakre Llucmajor. Etappen fører deg deretter til to trivelige områder, nemlig Algaida og Santa Maria del Camí. Før du ankommer den idylliske byen Orient, har du allerede gjennomført den første strabasiøse delen av turen. Etter en liten pause i Orienten sykler du ned til den vakre og autentiske byen Bunyola, som ligger gjemt i fjellene på Mallorca. Returruten går via La Cabaneta og Sant Jordi og tilbake til hotellet, hvor du kan slappe av etter en dag full av opplevelser.

Dag 5. Palma / El Arenal – Porto Soller – Valldemossa – Palma / El Arenal
Sykling: 115 km
Via Santa Maria del Camí kan du sykle til Bunyola og via Coll de Soller når du en høyde på 500 m, hvor utsikten er helt fantastisk. Her kan du ta en pause og deretter kjøre ned til Port de Soller, som er en fantastisk kystby. Her kan du ta en pause og nyte den autentiske spanske atmosfæren før du sykler videre til landsbyene Deia og Valldemossa. Deretter sykler du ned til hotellet, hvor du kan nyte din siste kveld på Mallorca.

Dag 6. Hjemreise
I dag reiser du hjem på egenhånd. Du har også muligheten til å forlenge turen hvis du ikke har fått nok av det makeløse Mallorca.

Forbehold om endringer i dagsprogrammet:
Vær oppmerksom på at dagsprogrammet er veiledende og ikke er ment som en rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen gis ved ankomst.

Innkvartering

På dette sykkeleventyret blir du innkvartert på Hotel Aluasoul Palma , som har beliggenhet rett ved sjøen. Hotellet ble renovert i 2020 og alle rommene har moderne design og er utstyrt med eget bad. I tillegg tilbyr hotellet 24-timers romservice, telefon, internett, safe, minibar, TV, hårføner, luftkondisjonering og oppvarming. Hotellet har også et basseng og et spa-område.

Merk: Hotellet er kun for voksne over 16 år.

Vanskelighetsgrad 3

I løpet av turen kan du forvente flate passasjer, kupert terreng og korte stigninger. Mallorcas veier er ideelle for sykkeltrening.

Sykler og sykkelutstyr

Ønsker du å leie en sykkel, har du følgende muligheter:

 • Carbon racersykkel
 • Sportssykkel

Syklene kan ikke utstyres med sykkelvesker. Se priser under bestilling.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly: Det er mange alternativer for flyreiser til Palma. Derfra kan du ta en taxi til starthotellet.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du bekrefter reisen med oss ​​før du planlegger fly/tog/buss til destinasjonen.
Vi kan være behjelpelige med å arrangere flyreiser. Kontakt oss for mer informasjon.

Vær og klima

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato

1 person. Enkeltrom

Fra 8410,- NOK

2 personer. Dobbeltrom

Fra 5657,- NOK
Praktisk informasjon

Mulige ankomstdager:

 • Hver dag i sesongen

Prisen inkluderer:

 • 5x overnattinger med halvpensjon
 • Låsbar sykkelkjeller
 • Sykkelvaskestasjon
 • Pumpestasjon
 • 1x sykkelkart pr bestilt rom og GPS-data

Ikke inkludert:

 • Transport til og fra Norge
 • Lei en racersykkel
 • Taxi fra flyplassen til hotellet
 • Eventuelle turistskatter

Tillegg (se priser under "bestill reise"):

 • Sykkelutleie
 • Ekstra netter i El Arenal

Agentforbehold:
Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Sunbike, og turen foregår etter arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Sunbike. Reisen din er fortsatt dekket av Ruby Travels medlemskap i Reisegarantifondet, medl. nr. 206. Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen dersom den blir funnet billigere hos en annen tilbyder ved bestilling.

Link til toppen av siden