INTRODUKSJONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMASJONREISE FORESPØRSEL

Amalfikysten og Napolibukta

Sykkelcruise i Italia – Det Tyrrenske Havet

Romersk historie, bergtagende utsiktspunkter og fortryllende Capri – dette er bare noen av tingene du kan oppleve på det herlige sykkelcruiset ved Amalfikysten og Napolibuktas vakre øyhav.

In stock
Travel Code
KR-83

Kart

* Vi gjør oppmerksom på at kartet er veiledende og derfor ikke inneholder presise angivelser

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst
Individuell ankomst til Marina di Castellammare de Stabia. Sjekk inn på båten kl. 18.00. Deretter er det velkomstmøte. Skipet blir liggende i havnen.

Dag 2: Marina di Castellammare di Stabia – Pompei. Sykling ca. 15. +/- 40 høydemeter
Du sykler til Pompei og besøker Villa dei Misteri, hvor du bl.a. ser nærmere på arkeologiske funn og de eldgamle romerske Fresco maleriene. Retur til havnen og seilas mot Sorrento hvor vi tar en rundtur i byen. Skipet legger til i Sorrento for natten.

Dag 3: Sorrento – Positano – Amalfi. Sykling ca. 35 km. +/- høydemeter
Etter frokost starter dagens etappe langs Sorrento-kysten. Du krysser «Passo San Peitro» (St. Peters pass) og entrer Amalfikysten. Her sykler du mot Positano bortover en vidunderlig rute med utsikt over havet. Etter Positano fortsetter du mot Amalfi, den tidligere mest maktfulle sjøfartsrepublikken. Om kvelden er det middag på egenhånd.
Overnatting i Amalfi havn.

Dag 4: Amalfi – Minori – Vietri – Cetara. Sykling ca. 25/35 km. +/- 600 høydemeter
Fra Amalfi fortsetter du sykkelturen langs kysten og passerer landsbyene Minori, Maiori og Cetara. Hvis man har motet med seg, kan man ta turen opp mot Ravello. Landsbyen ligger 300 moh. Og det er en fantastisk utsikt fra Salernobukta og opp til fjellene i Cilento. Du sykler til Vietri og går om bord på skipet. Middag og overnatting i den lille fiskerihavnen i Cetara.

Dag 5: Cetara – Capri. Vandredag
I dag setter du kursen mot Capri. Øya besøkes til fots og du kommer til Capri by og dens berømte «piazzetta» og derfra forsetter du til Faraglioni. Fra kløften kan man få et helt spektakulært syn over Napoli-bukta hvor Vesuv-fjellet dominerer. Om ettermiddagen seiler du til Ischia hvor skipet legger til for natten.

Dag 6: Ischia. Sykling ca. 20 km. +/- 300 høydemeter
På sykkelturen fra Oschia havn krysser du den vestlige delen av øya – en tur som setter gang i sansene med dufter og smaker fra Middelhavet. Du krysser små landsbyer og når du kommer til den termiske landsbyen Sant’Angelo går du tilbake om bord.
Skipet legger til i Sant’Angelo natten over.

Dag 7: Ischia – Procida – Pozzouli. Vandredag
Fra morgenstunden er det seilas opp til Procida hvor du besøker byen og San Michele Abbey. Deretter retur til skipet og videre seilas til Pozzouli i Napolibukta. Vi tar en rundtur til fots i det historiske sentrumet av Pozzouli med et stopp på det romerske amfiteateret, det tredje største amfiteateret i det romerske imperiet. I løpet av ettermiddagen går vi igjen om bord på skipet og nyter den siste seilasen tilbake til Marina di Castellmmmare di Stabia. Alternativt kan du ta offentlig transport til Castellammare. Skipet ligger i havnen her for natten.

Dag 8: Hjemreise
Utsjekk kl. 09.00.

Bemerk:
Bemerk at dagsprogrammet er veiledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller utleveres ved ankomst.

Det tas forbehold for endringer i programmet. I tilfeller av f.eks. lav- eller høyvann eller ugunstige værforhold forbeholder kapteinen seg rett til å endre rute, fortøyningsplass eller tidsplan. Oppdatert dagsprogram blir alltid opplyst om bord. Av og til kan det være nødvendig å gjennomføre noen utflukter i buss, hvis hav eller elv ikke er seilbar.

Vanskelighetsgrad 3

Dagsetappene er fordelt på 4 dager med sykling og 2 dagers vandreturer. Distansen er mellom 25-35 km og noen dager opp til 700 moh, så du må forvente kupert terreng.
Syklingen foregår delvis på mindre landeveier og kystveier hvor det kan forekomme biltrafikk. Det er ingen sykkelstier på Amalfikysten. Vandringen skjer på mindre landeveier med mindre biltrafikk og stier, ofte med utsikt over havet. Rimelig god kondisjon er anbefalt. Det er god tid til å komme gjennom etappene og sykkelguiden leder veien.

Vandreturene kan klares med helt vanlige gode joggesko. Vandresko/støvler er ikke nødvendig. Hvis man trenger en hviledag, kan man bli om bord på skipet.

Turen anbefales ikke til barn under 12 år.

Innkvartering

Deriya Deniz
Skipet fremstår som solid og elegant, er bygget av mahogni og med en størrelse på 24x7 m. Det er sjarmerende og komfortable oppholdsområder i form av spisestue med bar og et innbydende soldekk.

Skipet har fem 2-sengslugarer, alle med eget bad og toalett. Noen lugarer har køyeseng. Alle lugarer har kuøye, klimaanlegg, et lite klesskap, safe og hårføner.

Det er plass til 10 gjester på skipet.

Deriya Deniz - kahyt Deriya Deniz - spiseområde Deriya Deniz - soldæk

Sykler og sykkelutstyr

Du kan leie sykkel med 21 gir og håndbremser. Sykkelen er utstyrt med sykkelveske og styrveske.

Du kan også leie elsykkel. Sykkelhjelm kan leies, bestilles og betales lokalt.

Hvordan kommer jeg dit?

Fly:
Den nærmeste flyplassen er Napoli. Det er mulig å kjøpe transfer fra Napoli flyplass til skipet. Alternativt kan man ta bussen til Napoli og videre med tog til Castellammare. Derfra med taxi til Marina di Castellammare di Stabia hvor skipet ligger.

Tog:
Fra Napoli togstasjon kan man ta toget videre til Castellammare. Derfra med taxi til Marina di Castellammare di Stabia hvor skipet ligger.

Kjør selv:
Det er en overvåket parkeringsplass ved havnen Marina di Castellammare di Stabia. Det kan ikke bestilles hjemmefra og er heller ikke nødvendig.

OBS:
Vi anbefaler alltid at du får bekreftet turen hos oss før du arrangerer offentlig transport til destinasjonen. Vi kan hjelpe deg med å bestille fly. Kontakt oss for å høre nærmere.

Vær og klima

Bestill reise

Antall reisende
Velg antall reisende
Avgangsdato
Velg avreisedato
No Room found.

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktisk informasjon

OBS:

Alle lugarer er på forespørsel. Vi anbefaler derfor at du booker turen os oss før du arrangerer offentlig transport til destinasjonen.

Prisen inkluderer:

 • 7 x overnatting
 • Helpensjon – frokost, lunsj eller matpakke og middag (unntatt 1 x middag i Amalfi)
 • Velkomstdrink og velkomstmøte
 • ½ l vann til lunsj og 1 kanne med vann til middag
 • Daglig rengjøring av lugar (sengetøy og håndklær skiftes en gang i uka)
 • Engelsktalende sykkelguide
 • Avreiseinformasjon
 • Havnegebyrer

Ikke inkludert i prisen:

 • Transport t/r Norge
 • Drikkevarer
 • Middag i Amalfi
 • Inngang til museer, monumenter, osv.
 • Tips
 • Avbestillings- og reiseforsikring

Tillegg:

 • Leie av sykkel
 • Elsykkel
 • Leie av sykkelhjelm
 • Laktose- eller glutenfri kost
 • Transfer fra Napoli flyplass til skipet eller retur

Minimumspåmelding:

På denne turen må det minst være 6 personer påmeldt før turen kan garanteres.

Agentforbehold:

Ruby Travel er agent og formidler for denne reisen. Arrangør er Verde Natura og reisen skjer i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og les om Verde Natura. Reisen din er fortsatt dekket av Ruby Travel’s medlemskap av Rejsegarantifonden (medlemsnummer 206). Ruby Travel har prisgaranti, så vi matcher prisen hvis den finnes billigere hos en annen utbyder på bestillingstidspunktet.   

Link til toppen av siden

Loading...